Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Резултати от разширеното търсене

Резултатите се показват в същото меню, в което извършвате търсенето.

Показват се максимум 15 резултата на страница. За преминаване към друга страница с резултати кликнете върху номера на някоя от страниците в горния десен ъгъл, а за преглед на следващата страница — върху дясната или лявата стрелка.

Общият брой резултати от търсенето се показва до заглавието на менюто, например 197 резултат(а) от търсенето в 14 страници за 0,338 секунди. Информация относно броя на резултатите, броя на страниците и времето, необходимо за обработка на заявката, се показва над резултатите.

В зависимост от раздела за търсене, над списъка с резултати се показват иконки или различни опции:

 • Задаване на известие (показва се в менютата за марки и дизайни)

  Като кликнете върху тази икона Икона за известия, можете да задавате известия. Повече за известията прочетете тук.

 • RSS емисии (показва се във всички менюта)

  Можете да се абонирате за RSS емисии (за да преглеждате информация, която се актуализира често), като кликнете върху иконата за RSS Икона за RSS.

 • PDF (показва се във всички менюта)

  Резултатите на страницата, която преглеждате, могат да се прегледат и в PDF формат, като кликнете върху иконата PDF Икона за PDF.

  Забележка: Тъй като приложението е настроено по подразбиране да показва максимум 15 резултата на страница, PDF документът съдържа само първите 15 резултата. За да съставите PDF с повече резултати, преминете към следващата страница и кликнете отново върху иконата PDF. Ако е необходимо, повторете действията. Можете също да настроите приложението да показва повече резултати на една страница, като използвате падащото меню вдясно от линията, съдържаща информация за броя на резултатите.

 • vCard (менюта за притежатели и представители)

  Стандартният файлов формат за електронни визитки vCard с име, адрес, телефонни номера, имейл и други данни за контакт може да бъде намерен в раздела с резултатите в менютата за притежатели и представители, като кликнете върху иконата Vcard Икона за vCard вдясно.

 • Филтриране на резултатите от търсенето

  Резултатите от разширеното търсене могат да бъдат филтрирани (кликнете върху "Виж филтри" вдясно над резултатите) по предварително зададени критерии:

  • за марки на ЕС: статус на марката на ЕС и на международната регистрация, раздел за публикуване, клас по класификацията от Ница и вид марка;
  • за регистрирани дизайни на Общността: статус на РДО, клас от Локарно, раздел за публикуване и държава на притежателя.
  Характеристики

  Прецизиране на търсенето
  Можете да прецизирате търсенето, без да се връщате на екрана на разширеното търсене, като кликнете върху някоя от "Характеристиките", изброени в колона.

  Характеристики

  Търсенето се прецизира съобразно новия критерий. Стъпката може да се повтори, за да се добавят още критерии към вашето търсене.

  За подробен преглед на резултатите превъртете страницата надолу.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.