Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Резултати от основното търсене

Резултатите се показват в четири менюта:

 • Марки
 • Дизайни
 • Притежатели
 • Представители

Обърнете внимание, че по подразбиране се показват резултатите за марки. За да видите резултатите за дизайни, притежатели или представители, кликнете върху съответното меню в горната част на таблицата.

Приложението е настроено да показва максимум 15 резултата на страница. За преминаване към друга страница с резултати кликнете върху номера на някоя от страниците в горната дясна част на таблицата, а за последователен преглед на страниците — върху дясната или лявата стрелка. Общият брой резултати се показва до заглавието на менюто, например: „197 резултата от търсене в 14 страници за 0,338 секунди“.

Снимка на основно търсене в инструмента eSearch
 

В списъка под заглавията на менютата се показват следните икони:

 • Задаване на известие (показва се в менютата за марки и дизайни)

  Като кликнете върху тази иконка Икона за известия, можете да задавате известия. Повече за известията прочетете тук.

 • PDF (показва се във всички менюта)

  Резултатите на страницата, която преглеждате, могат да се прегледат и в PDF формат, като кликнете върху иконата PDF Икона за PDF.

  Бележка: Тъй като приложението е настроено по подразбиране да показва максимум 15 резултата на страница, PDF документът съдържа само първите 15 резултата. За да съставите PDF с повече резултати, преминете към следващата страница и кликнете отново върху иконата PDF. Ако е необходимо, повторете действията.

 • vCard (показва се в менютата за притежатели и представители)

  Стандартният файлов формат за електронни визитки vCard с име, адрес, телефонни номера, имейл и други данни за контакт може да бъде намерен в раздела с резултатите в менютата за притежатели и представители, като кликнете върху иконата Vcard Икона за vCard вдясно.

На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация