Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

 

Лесно подаване (Easy Filing form)

Подаването на заявка за търговска марка не означава, че тя ще бъде регистрирана. Ако заявката ви бъде отказана, не се възстановяват разходи.

Повечето заявки получават отказ, тъй като някой друг вече е подал заявка за идентична или подобна марка или тъй като марката не е отличителна. Препоръчваме ви да проследите това видео, за да увеличите вероятността за безпроблемна обработка на вашата заявка:

Начало на подаването

Ако след като видите видеото, все още имате съмнения дали вашата марка ще бъде регистрирана, можете да поискате безплатна персонализирана подкрепа за интелектуална собственост или да се свържете с информационния център на EUIPO от понеделник до петък (8,30 ч. до 18,00 ч. ЦЕВ).

Предоставените тук насоки не представляват съвет от правно естество. Ако предпочитате да получите правен съвет, можете да посетите нашата база данни със законни представители.

Последна актуализация на страницата 07-04-2022
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация