Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

Как мога да създам нов профил в User Area?

След като се регистрирате в User Area, получавате достъп до табло с допълнителни функции, чрез което можете да проследявате своите марки и дизайни, да се абонирате за нашите новинарски известия, да настройвате известия за преглед или да създавате подпрофили.

Можете лесно да създадете нов профил, като кликнете върху опцията „регистрация", в горния десен ъгъл на екрана.

Екранна снимка на горния колонтитул, където се намира опцията за регистрация.

Когато създавате потребителски профил, първо трябва да си зададете въпроса, дали вече сте подавали заявки до Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO) (заявка за марка, дизайн или възражение) — ако в миналото сте подавали заявка във връзка с някоя от нашите услуги, вашето потребителско име вече съществува в нашата база данни и има определен идентификационен номер на потребител. Екранна снимка на първия въпрос, който трябва да си зададете, когато създавате потребителски профил
 

Ако вече имате идентификационен номер в Службата (отговорете с ДА на първия въпрос), трябва да въведете името си и идентификационния номер, за да се локализирате в базата данни. След избора можете да продължите, като трябва да посочите потребителско име за онлайн профила. Паролата ще ви бъде изпратена по електронна поща или по факс/поща в зависимост от избраната опция. Профилът ще бъде активиран едва след като въведете паролата.

Снимка на екрана, където трябва да отговорите с ДА на първия въпрос

Ако сте нов потребител, (отговорете с НЕ на първия въпрос), трябва да посочите потребителско име и електронна поща (на който да ви бъде изпратена връзка за активиране), както и някои лични данни. Профилът ще бъде активиран едва след като въведете паролата, като използвате връзката за активиране, изпратена по електронна поща в края на процеса.

Снимка на екрана, където трябва да да отговорите с НЕ на първия въпрос.

За допълнителна информация относно регистрацията разгледайте специализирания раздел на нашия Център за помощ.

Последна актуализация на страницата 24-02-2018
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация