Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

Как да персонализирам и разпечатам изображение в eSearch plus?

eSearch plus е входна точка към базата данни на марки, дизайни, притежатели, представители и бюлетини. Когато влезете в системата, освен основната информация, например вид марка или дата на публикуване, имате достъп и до по-сложни функции, например известия или сваляне на кореспонденцията за даден файл.

Чрез eSearch plus можете също така да търсите фигуративни марки, като използвате изображения за параметри на търсенето. С плъзгане и пускане поставете изображение в полето за търсене и ще получите резултати за марки със сходен изглед.

Резултатите от търсенето могат да бъдат персонализирани и разпечатани според вашите лични предпочитания.

eSearch plus е достъпен от горния десен ъгъл на началната страница на EUIPO или от полето за търсене:

Снимка на екрана за търсене на марки и дизайни

В резултатите от търсенето кликнете върху името на файла или върху връзката „Повече информация".

Подробен преглед на файла

По подразбиране eSearch plus показва цялата информация, налична за файла в отделни раздели. Редът, по който се появява информацията, може да бъде променен чрез кликване с десния бутон върху сивата част на заглавието на раздела. Ще се появи икона за преместване (стрелки в четири посоки) Икона 'Преместване', след което можете да плъзнете раздела до предпочитаното от вас място. Тази подредба ще се запази, когато разпечатвате файла.

Можете да плъзнете раздела до предпочитаното от вас място.

Освен това eSearch plus позволява съдържанието на раздела да се показва или да се скрива чрез кликване върху сините стрелки Икона на стрелка за скриване или показване на разделите в дясната част на заглавието на раздела.
Двойните стрелки в горната част на файла са за показване или скриване на цялото съдържание Икона на двойни стрелки за показване или скриване на цялото съдържание.

Ще се разпечата само съдържанието, което се вижда.

Изглед със скрито съдържание

* Изглед със скрито съдържание

Изглед с видимо съдържание

* Изглед с видимо съдържаниеСлед като изберете и подредите търсената информация, кликнете върху бутона „Печат" в горния десен ъгъл на екрана.

Бутон 'Печат'

Можете да намерите още често задавани въпроси относно уеб мрежата в нашия Център за помощ.

Последна актуализация на страницата 24-02-2018
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация