Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

Как да подам искане за обявяване на недействителност за дизайни на Общността

За да подадете искане за обявяване на недействителност, е необходимо да влезете в профила си в User Area. Отидете в нашата търсачка eSearch plus и въведете името на дизайна, които желаете да обявите за недействителен.

В резултатите от търсенето кликнете върху името на съответния дизайн или върху връзката „+info“. Вижда се подробен преглед на дизайна, който показва цялата налична информация за избраното досие.


 

Ако желаете да обявите дизайн за недействителен, отидете в раздел „Действия и съобщения“. Кликнете върху бутона „РДО“ и след това върху опцията „Обявяване на недействителност“.


 

Показва се изскачащ прозорец:


 

Напишете съобщение (по избор) и добавете необходимото(ите) приложение(я).

Не забравяйте да подпишете приложението(ята).


Показва се PDF файл, съдържащ въведената информация. Имате възможност да прегледате тази информация, да направите необходимите промени и/или да съхраните PDF файла на вашия компютър. Кликнете върху „Потвърждаване“, за да го изпратите.


 

В нашия Център за помощ можете да намерите още често задавани въпроси относно всички уеб продукти.

Последна актуализация на страницата 24-02-2018
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация