Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Menu

EUIPO инвестира в хората и в безопасността и здравето на работното място с цел да изгради компетентен, мотивиран и балансиран персонал. Този раздел съдържа документи, свързани с компетенциите на Службата в областта на човешките ресурси и персонала, включително годишния доклад на отдел „Човешки ресурси“, както и административни решения за структурата на Службата.

Годишен доклад
за човешките ресурси

 

Основните дейности и постижения на EUIPO в областта на човешките ресурси, включително информация и статистически данни за осигуряването на персонала и друга информация по темата.


PDF

Стратегия на EUIPO
за борба с измамите

 

Стратегията на Службата за борба с измамите има за цел да въведе ефективна култура на борба с измамите във всички дейности на EUIPO.


PDF

Годишен план
за политиката за персонала

Публикуван на: 19.12.2017 г.

Планът беше представен като част от работната програма и свързания с нея бюджет и в него се посочват средствата за изпълнение на включените в работната програма дейности и проекти.


PDF

Правилник и Условия за работа

Публикуван на: 17.12.2013 г.

Правилникът за длъжностните лица е официалният документ, описващ подробно правилата, принципите и условията на работа в публичната служба на ЕС.


PDF Още подробности >>

Документ Дата Изтегляне
Проучване на удовлетворението на служителите 14.04.2018 г. PDF
Споразумение за седалището 29.08.2013 г. PDF
Насоки за предотвратяване и управление на конфликти на интерес   PDF

 

Наименование DIN Създаден на Преглед
Can’t find what you are looking for? Request here
Последна актуализация на страницата 11-05-2022
На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация