Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Резултати от основното търсене

Резултатите се показват в четири менюта:

 • Марки
 • Дизайни
 • Притежатели
 • Представители

Обърнете внимание, че по подразбиране се показват резултатите за марки. За да видите резултатите за дизайни, притежатели или представители, кликнете върху съответното меню в горната част на таблицата.

Приложението е настроено да показва максимум 15 резултата на страница. За преминаване към друга страница с резултати кликнете върху номера на някоя от страниците в горната дясна част на таблицата, а за последователен преглед на страниците — върху дясната или лявата стрелка. Общият брой резултати се показва до заглавието на менюто, например: „197 резултата от търсене в 14 страници за 0,338 секунди“.

Снимка на основно търсене в инструмента eSearch
 

В списъка под заглавията на менютата се показват следните икони:

 • Задаване на известие (показва се в менютата за марки и дизайни)

  Като кликнете върху тази иконка Икона за известия, можете да задавате известия. Повече за известията прочетете тук.

 • PDF (показва се във всички менюта)

  Резултатите на страницата, която преглеждате, могат да се прегледат и в PDF формат, като кликнете върху иконата PDF Икона за PDF.

  Бележка: Тъй като приложението е настроено по подразбиране да показва максимум 15 резултата на страница, PDF документът съдържа само първите 15 резултата. За да съставите PDF с повече резултати, преминете към следващата страница и кликнете отново върху иконата PDF. Ако е необходимо, повторете действията.

 • vCard (показва се в менютата за притежатели и представители)

  Стандартният файлов формат за електронни визитки vCard с име, адрес, телефонни номера, имейл и други данни за контакт може да бъде намерен в раздела с резултатите в менютата за притежатели и представители, като кликнете върху иконата Vcard Икона за vCard вдясно.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.