Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Как мога да променям лични данни за притежатели?

За представителите на ИС, които са регистрирани като потребители на User Area, в раздела "Притежатели" са изброени всички клиенти, свързани с техния идентификационен номер.

За да променяте лични данни за конкретен притежател, кликнете върху съответния ред от таблицата с притежатели.

Раздел

След като кликнете, във вашия браузер се отваря нов раздел, който ви отвежда на страницата с информация за въпросния притежател в нашата търсачка eSearch plus.

Информация за притежателя в esearch plus

До името на притежателя ще видите опцията "Промяна в данните". Като кликнете върху нея, ще се отвори прозорец, в който можете да промените името, адреса и адреса за кореспонденция на притежателя.

Опция за промяна в данните

Обърнете внимание, че ако променяте данни за притежател, промяната ще бъде отразена във всички процедури със Службата.


Какво друго можете да направите в раздела "Притежатели"?

Към списъка на притежателите можете да приложите филтри по идентификационен номер, име, вид и страна, като използвате стрелките за филтриране Filter arrows.

Също така можете да отворите електронна визитка (Vcard), като кликнете върху иконата Vcard icon в десния ъгъл на таблицата.

За да въвеждате бележки за отделните притежатели, кликнете върху иконата за бележки Notes icon в десния ъгъл на таблицата.

Опции в раздела

Можете да намерите още често задавани въпроси относно уебсайта в нашия Център за помощ.

На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация