Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Как мога да променям лични данни за притежатели?

За представителите на ИС, които са регистрирани като потребители на User Area, в раздела "Притежатели" са изброени всички клиенти, свързани с техния идентификационен номер.

За да променяте лични данни за конкретен притежател, кликнете върху съответния ред от таблицата с притежатели.

Раздел

След като кликнете, във вашия браузер се отваря нов раздел, който ви отвежда на страницата с информация за въпросния притежател в нашата търсачка eSearch plus.

Информация за притежателя в esearch plus

До името на притежателя ще видите опцията "Промяна в данните". Като кликнете върху нея, ще се отвори прозорец, в който можете да промените името, адреса и адреса за кореспонденция на притежателя.

Опция за промяна в данните

Обърнете внимание, че ако променяте данни за притежател, промяната ще бъде отразена във всички процедури със Службата.


Какво друго можете да направите в раздела "Притежатели"?

Към списъка на притежателите можете да приложите филтри по идентификационен номер, име, вид и страна, като използвате стрелките за филтриране Filter arrows.

Също така можете да отворите електронна визитка (Vcard), като кликнете върху иконата Vcard icon в десния ъгъл на таблицата.

За да въвеждате бележки за отделните притежатели, кликнете върху иконата за бележки Notes icon в десния ъгъл на таблицата.

Опции в раздела

Можете да намерите още често задавани въпроси относно уебсайта в нашия Център за помощ.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.