Към началната страница
EUIPO
Защита на вашите марки и дизайни в Европейския съюз

Защита на Вашата интелектуална собственост в Европейския съюз

Опции

Разделът„Опции“ в User Area дава възможност за преглед и редакция на личните ви данни и данните за вход, за промяна на настройките и работа с подпрофилите.

Раздел Опции в User Area

За достъп до този раздел кликнете върху полето „Опции“ от менюто вляво на профила ви в User Area.

Разделът „Опции“ е представен от иконата „Опции“Икона Опции.

В раздела „Опции“ има четири подраздела.

 • Данни за влизане в системата

  Можете да промените административния адрес на електронна поща и паролата.

  На административния адрес на електронна поща ще ви информираме, когато имате нови съобщения или когато е активирано известие. Освен това административният адрес ще бъде използван за функцията „забравена парола“.

  Последните три успешни влизания и последните три неуспешни опита за влизане във вашия профил са изброени в долната част на страницата.

  Докладване за съмнителни дейности
  Ако желаете да сигнализирате за съмнителни действия, например опити за влизане в профила ви от непознат източник, можете да направите това чрез връзката в долната част на страницата.

 • Лични данни

  Можете да промените името и адреса, адреса за кореспонденция и информацията за връзка.

  Промените, въведени тук, ще важат за всички производства във връзка с марки на ЕС/РДО, които се извършват под един и същ идентификационен номер на EUIPO.

  Промяната в името и/или адреса ще доведе до вписване в регистъра (запис), което ще бъде обработено от EUIPO. Ако обаче желаете да впишете промяна в собствеността на дадена марка или дизайн, трябва да подадете искане за вписване на прехвърляне.

 • Настройки

  Считано от март 2021 г., факсът и пощенските услуги няма да се използват като методи за комуникация. Това означава, че Службата ще ви изпраща съобщения само чрез профила ви в User Area.

  Можете да изберете да получавате уведомяване по имейл, че сте получили съобщение в User Area.

  Езикът по подразбиране на съобщенията може да бъде променен в падащото меню. Изберете един от 23-те езика на ЕС. Въпреки това официалните съобщения, свързани с конкретно досие, ще бъдат изпращани на езика на производството, съответстващ на това досие.

 • Подпрофили

  Вашият профил в User Area на уебсайта на EUIPO ви дава възможност за достъп до редица услуги във връзка с ИС, които не са достъпни за нерегистрирани потребители. Тези предимства включват опцията за създаване на подпрофили за служители на дружества или членове на асоциации. Подпрофилите, които създавате, ще имат определени права за достъп до информацията, запазена във вашата User Area.

  За добавяне на подпрофил кликнете върху „Добавяне на подпрофил“ в десния ъгъл на подраздела „Подпрофили“. В друг прозорец ще се отвори формуляр, като по подразбиране полетата са празни.

  Във формуляра са изложени опциите за достъп за всеки потребител на подпрофила. Опциите за достъп са настроени на „Да“ по подразбиране. Можете да редактирате подпрофилите, като кликнете върху иконата с писалка Икона с писалка в колоната „Редактиране“.

На уебсайта ни се използват бисквитки за подсилване на технически характеристики, които увеличават удовлетвореността на потребителите. Освен това използваме механизми за анализ на данни. Кликнете тук за повече информация