Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Meddelelser

Du vil modtage EUIPO's officielle meddelelser i dette afsnit

 

Klik på kuvert-ikonen Meddelelsesikon i meddelelsesfanen i menuen til venstre.

Der er fire faner i meddelelsessektionen i dit User Area:

 • Ny — Nye meddelelser modtages her.

 • Verserende — Meddelelser lagres her indtil senere.

 • Sendt — Når en meddelelse er sendt, kan den ses i denne fane.

 • Arkiv — Hvis du vil gemme en meddelelse til senere brug.

Bemærk: Meddelelser, der gemmes under Arkiv- og Sendt-fanerne, slettes automatisk efter 30 dage. Hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt, skal du gå til den detaljerede visning af sagen i eSearch plus.

 
 • Handlingsfaner

  Nedenfor ses en liste over handlingsfanerne og deres funktioner.

  Filter
  Klik på filtrér-indstillingen for at åbne en rullemenu. Vælg de filtre, du gerne vil anvende eller opret nye. Hvis du vil fjerne et filter, skal du klikke på papirkurv-knappen Papirkurv-ikon

  Flyt til
  Meddelelserne kan flyttes til en anden fane. Vælg den meddelelse, du vil flytte, klik derefter på "Flyt til"-knappen, og vælg enten "Verserende" eller "Arkiv".

  Send til
  Du kan sende eller videresende meddelelser til en valgfri e-mailadresse (en ad gangen). Klik på afkrydsningsfeltet til venstre for rækken i tabellen. Klik dernæst på "Send til"-knappen og vælg "Min e-mail" eller "Anden e-mail".

  Når du vælger "Min e-mail", indsættes din e-mailadresse automatisk.

  Når du vælger "Anden e-mail", skal du selv indtaste modtagerens e-mailadresse i det pågældende felt.

  Download
  Klik på "Download-knappen" og sæt kryds i de relevante felter ud for de meddelelser, du ønsker at samle i én komprimeret fil (ZIP-format).

  Alternativ korrespondanceform

  knap

  Denne fane bruges kun, hvis der ikke er nogen onlineformular på EUIPO's websted, eller den elektroniske meddelelse fra EUIPO ikke indeholder nogen svarknapknap.

  Før du benytter den alternative korrespondanceform, bedes du sikre dig, at formularen ikke ligger under "Onlinetjenester", eller at EUIPO's elektroniske meddelelse ikke indeholder nogen svarknapknap. Fanen "Alternativ korrespondanceform" er underlagt nogle vilkår og betingelser, som du skal acceptere.

  Når du har sendt din meddelelse som "alternativ korrespondanceform", får du en elektronisk bekræftelse på, at dit dokument er modtaget, i form af en "bekræftelse på modtagelse" under fanen "Sendt" i User Area.

  Et eksempel kunne være en anmodning om optagelse på listen over professionelle repræsentanter i varemærke- eller designsager. En sådan anmodning kan sendes til EUIPO via alternativ korrespondanceform.

 • Vis og download meddelelser

  Meddelelser kan vises og downloades i et pop up-vindue via dette ikon Ikon til download til højre for rækken i tabellen.

  Bemærk, at du skal have installeret Adobe Acrobat-plugin'en for at få vist meddelelser som PDF i det nye vindue.

 • Visning i eSearch plus

  Klik på dette ikon Ikon til visning ud for en meddelelse for at åbne eSearch plus i en ny fane.

 • Følg dine meddelelser

  Klik på dette ikon Ikon til visning for at se, hvad der sker med dine meddelelser.

 • Hurtig søgning

  Du kan søge i dine meddelelser ved at klikke på feltet med forstørrelsesglasset Søgeikon i søgefeltet øverst til højre. Du vil kun kunne se søgeresultater fra den fane, du har valgt (Ny, Verserende, Sendt eller Arkiv).

 • Besvar meddelelser

  Klik på "Svar"-knappen ved siden af din meddelelse Endnu ikke besvaret-knap Du vil blive omdirigeret til den detaljerede visning i eSearch plus, hvor du kan se alle oplysninger om sagen. Der er forskellige svarmuligheder. Når du vælger en svarmulighed, åbnes en meddelelsesformular. Når du svarer, bliver knappen ved siden af meddelelsen i meddelelsesmenuen grøn Besvaret-knap

  Bemærk: "Svar"-knappen skifter først til grøn, når du har svaret på en meddelelse i dit User Area på siden "Meddelelser". Hvis du svarer på en meddelelse uden for dit User Area, vil knappen fortsat være orange.