Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Registrering i EDB

 

For at være berettiget til en EDB-konto skal du være indehaver af en gyldig IP-rettighed i Den Europæiske Union (EU). Den IP-rettighed, du vælger i forbindelse med din kontoanmodning, bruges kun under registreringen til at autentificere den begærende part som IP-rettighedshaver og til at sende vedkommende på den registrerede virksomhedsadresse et brev.
 
Hvis du allerede har et gyldigt registreret varemærke eller design (på nationalt niveau, EU-niveau eller internationalt niveau) i EU, kan du anmode om en konto via vores onlinesystem på platformen for håndhævelsesdatabasen EDB).
 
Har du ikke et varemærke eller et design, så send en e-mail til: observatory.edb@euipo.europa.eu


Af sikkerhedshensyn vil du som IP-rettighedshaver modtage et brev pr. kurer på den adresse, som er angivet i registret (en reference kan angives). Dette brev indeholder en kode, der skal sendes tilbage til os pr. e-mail på adressen observatory.edb@euipo.europa.eu. Vi sender dig så et link til en brugerkonto, hvor du kan oprette en adgangskode. Et andet brev følger med en PINsafe-kode til sikker autentificering. Du skal bruge PINsafe-koden, når du er logget ind, for at kunne indtaste produktinformation.


Det koster ikke noget at tilmelde sig og benytte EDB.
 
Igennem det Europæiske Observationscenter og i henhold til forordning (EU) nr. 386/2012 udformer og udvikler EUIPO tekniske værktøjer til at forebygge og håndtere krænkelser af IP-rettigheder og til at skelne ægte produkter fra forfalskede.
EDB er opbygget i to lag. Den mest følsomme information beskyttes med PINsafe-koden. Du skal bruge PINsafe-koden, når du er logget ind, for at kunne indtaste produktinformation eller få adgang til AFA-information. Under "Produktportefølje" skal du klikke på "Lås handlingen op":
      
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          


Du kan altid bruge den samme PINsafe-kode. Det er ikke nødvendigt at anmode om en ny PINsafe-kode, hver gang du tilgår værktøjet.
 
PINsafe-koden består af fire tal. Indtast tallene i den anden række, som svarer til tallene i din PINsafe-kode i den første række. For eksempel:

 


Hvis PINsafe-koden er "1386", skal du indtaste koden "THDB".
 
Position 1 -> T
Position 3 -> H
Position 8 -> D
Position 6 -> B
 
Bemærk, at bogstaverne skal skrives med STORT.


Hvis du er inde i værktøjet, men ikke har modtaget PINsafe-koden, kan du anmode om en ny PIN-kode under billedet med tal og bogstaver ved at klikke på "Anmod om en ny PIN-kode".


This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.