Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Indehavere / repræsentanter

Hvis du er en repræsentant, kan du gå ind og se listen over de indehavere, du repræsenterer, ved at klikke på fanen "Owner(s)" i dit User Area.

Owners section in the User Area

Du kan se oplysningerne om en indehaver ved at klikke på det relevante ID-nummer, og oplysningerne vises i din søgemaskine eSearch plus. Den valgte indehavers navn og adresse kan ændres online i detaljeret visning i eSearch plus.


  • Bemærkninger
    • Tilføj en ny bemærkning: Klik på det lysegrå ikon ud for det element, du vil tilføje en bemærkning til. Der åbnes et nyt vindue. Tilføj din bemærkning og klik på "Save".

    • Eksisterende bemærkninger: Hvis der allerede er en bemærkning til et element, vil det tilhørende ikon være i en mørkere grå farve. Eksisterende bemærkninger kan redigeres på samme måde som forklaret i 'Betjeningspanel'-sektionen.

  • vCard

    Et vCard, som er et standardfilformat til elektroniske visitkort, kan indeholde navne, adresser, telefonnumre, URL'er, logoer, fotografier og lydklip.

    Klik på ikonet i vCard-søjlen i tabellen. Der åbnes et nyt vindue. Vælg det program, du vil bruge til at åbne dit vCard med (standardvalget er Microsoft Outlook).