Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Sådan foretager du en almindelig søgning efter billeder

 1. Klik på kameraikonet eller på det dedikerede felt eller træk og slip dit/dine billede(r) (ét ved søgning blandt varemærker og op til syv ved søgning blandt design). De understøttede filformater er af typen JPEG, PNG, GIF og TIFF og skal være større end 100x100 pixels og må højst fylde 2 MB.


 2. Når dit/dine billede(r) er uploadet, kan du:

  • klikke på og tilpasse firkanten for at vælge søgeområde i billedet/billederne
  • skifte det/de billeder du vil søge i ved at klikke på papirkurv-ikonerne eller på "Skift billede(r)"
  • vælge, om du vil søge efter varemærker, design eller begge. Hvis du uploader ét billede, kan du søge efter begge, hvis du uploader mere end ét billede, viser systemet kun resultater for design
  • indtaste de nødvendige tegn i søgebjælken, hvis du vil foretage en kombineret søgning efter et billede og et varemærkenavn eller ordelementer i et design.


 3. Klik derefter på knappen "Søg".

  Standardindstillingen er "billedvisning", men du kan også vælge "detaljeret visning" og "listevisning" af resultaterne og endda vælge antallet af resultater pr. side (fra 5 til 100).

  Detaljeret visning

  Detaljeret visning

  Listevisning

  Listevisning

  Billedvisning

  Billedvisning 4. Du kan få vist detaljerne i hvert varemærke eller design, kontrollere alle oplysninger, zoome ind på billederne eller generere rapporter. På fanen med resultater for design kan du også browse de forskellige tilgængelige visninger af designet ved at klikke på pilene i siden af billedet.

   

  Generér rapporter: Vælg de varemærker eller design, du vil have med i din rapport, ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for hvert billede og derefter på "Generér pdf". Rapporten med de valgte billeder oprettes med det samme. Du har også mulighed for at vælge alle billeder. Med "vælg alle" kan du vælge op til 100 varemærker, som skal med i rapporten.

  For at få yderligere oplysninger om et varemærke eller et design skal du føre pilen hen over billedet og vælge "Vis alle oplysninger"