Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Billedbaseret søgning i eSearch plus

Billedsøgning
 

 

Funktioner og fordele:

camera_search_image

eSearch plus anvender billedgenkendelsesteknologi til at finde varemærker og design med et lignende udseende. Søgesystemet analyserer farverne, formerne og teksturerne i stedet for nøgleord som i de klassiske tekstbaserede søgesystemer.

Systemet giver mulighed for at uploade et billede ved søgning efter varemærker og op til syv billeder på en gang ved søgning efter design. De understøttede formater er JPG, PNG, GIF og TIFF.

camera_search_image

Mere intelligent søgning og mere relevante resultater

Billedsøgningsalgoritmer giver mere komplette og bedre rangerede resultater i eSearch plus.

camera_search_image

Nemmere søgning

Det er ikke nødvendigt at beskrive det, du ser, med ord, eSearch plus finder lignende billeder ved hjælp af en målrettet søgning. Den registrerer og foreslår automatisk de Wien-koder og Locarno-klasser, der sandsynligvis er i henholdsvis varemærket og designbillederne.

camera_search_image

Forbedrede søgningsrapporter

Vælg resultater fra forskellige sider for at generere en søgningsrapport i Excel-format med en udvidet begrænsning på et tusind resultater.

camera_search_image

Nyt lassoværktøj

Vælg et bestemt område af et billede for at foretage en yderst målrettet søgning i eSearch plus.

camera_search_image

Gør din søgning mere effektiv med klassifikationer

Kombinér din billedsøgning med Wien- og Nice-klassifikationerne. Tilgængelig i avanceret søgning.

camera_search_image

Kombinér med andre søgekriterier

Såsom varemærkets navn, type, dato for indgivelse af ansøgning osv.

 

 

Tips og tricks til optimering af billedbaserede søgninger:

  1. Kvaliteten af de uploadede billeder kan i høj grad påvirke resultaterne. Det anbefales at uploade billeder med neutral baggrund. Skygger, støj og andre elementer kan forstyrre opnåelse af de bedst mulige søgeresultater for dit eller dine varemærke- eller designbilleder.


  2. Sørg for at justere udsnitsrammen til det specifikke område, du vil søge i, for at opnå så nøjagtige resultater som muligt.


  3. Ved søgning blandt design er det god praksis at uploade flere visninger af samme design for at øge muligheden for at få nøjagtige resultater.


  4. For at optimere resultaterne anbefales det, at du bruger forskellige typer afbildning til dine søgninger, f.eks. billeder, tegninger osv. Systemet giver generelt resultater, der afspejler den type afbildning, der er uploadet, i de øverste resultater. Hvis du uploader et foto, viser systemet primært fotos på de første pladser.


  5. Ved søgning blandt design bør det undgås at uploade almindelige og enkle former, såsom cirkler. Det mindsker risikoen for, at der hentes irrelevante resultater (støj), da design af denne art er hyppige.

 

Emner

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.