Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

EUIPO tilstræber at levere tjenesteydelser af høj kvalitet til sine brugere i enhver henseende. Værktøjer, produkter, processer og IT-løsninger hjælper kontoret med at forbedre den operative effektivitet og give brugerne avancerede løsninger, der opfylder deres forretningsbehov. Dette afsnit indeholder dokumenter om kontorets operationelle processer, herunder afgørelser fra den administrerende direktør og relevante dokumenter fra kontorets bestyrelsesmøder.

Afgørelse nr. ADM-20-31

Afgørelse om kontorets interne struktur

Denne afgørelse fra den administrerende direktør beskriver kontorets struktur, herunder inddelingen i afdelinger og tjenester. Den fastlægger alle afdelingers ansvarsområder og funktioner.


PDF

Arbejdsprogram

 

Arbejdsprogrammet indeholder alle kontorets planlagte aktiviteter i det kommende år under hensyntagen til de vigtigste skøn over arbejdsmængder (indkomne varemærker og design) og deres indvirkning på kontorets aktiviteter.


PDF Flere oplysninger >>

EUIPO's årsberetning

 

Hvert år udgiver kontoret sin årsberetning om de vigtigste aktiviteter og resultater i løbet af det foregående år sammen med data, statistikker og andre relevante oplysninger.


PDF Flere oplysninger >>

Brugertilfredshedsundersøgelse

 

Formålet med brugertilfredshedsundersøgelsen er at måle, hvor tilfredse brugerne er med de tjenester, som kontoret udbyder. Undersøgelsen har EUIPO foretaget fast siden 2005.


PDF Flere oplysninger >>

Dokument Dato Download
Kontorets bestyrelse   Flere oplysninger >>
EUIPO Service Charter   More Details >>
SP2020 Benefits report   PDF
SP2020 achievements assessment report    

 

Titel DIN Oprettet Visning
Can’t find what you are looking for? Request here
Siden blev sidst opdateret 26-11-2021
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information