Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Menu

EUIPO opererer inden for en række forskellige netværk og får indblik i alle aspekter af intellektuelle ejendomsrettigheders livscyklus. Videndeling, europæisk og internationalt samarbejde, Det Europæiske Observationscenter for Krænkelser af Intellektuelle Ejendomsrettigheders arbejde og opsøgende arbejde med brugersammenslutninger og virksomheder er alt sammen en del af EUIPO's sociale og relationelle kapital. Her finder du dokumenter vedrørende EUIPO's forbindelser og samarbejde med andre IP-kontorer i Europa og resten af verden, interessenter og det brede brugerfællesskab samt internationale organisationer og andre EU-organer og -agenturer.

Observationscentrets flerårige plan

Udvidelsen af observationscentrets flerårige plan for 2019-2020 forlængede den flerårige plan for 2014-2018 til udgangen af EUIPO's strategiplan for 2020 (juni 2020). Observationscentrets strategiske mål og nøgleinitiativer for de næste fem år er nu fuldt ud integreret i EUIPO's strategiplan for 2025.


PDF

EUIPO's akademi –
læringsportal

 

EUIPO's akademi producerer kurser, webinarer og online vejledninger om emner vedrørende intellektuelle ejendomsrettigheder. Kurserne spænder fra grundlæggende information om intellektuelle ejendomsrettigheder til avancerede moduler om specifikke juridiske anliggender eller håndhævelsesspørgsmål.
 


Flere oplysninger >>

EUIPO/Alicante – konsekvensanalyse

 

En række rapporter fra handelskammeret i Alicante om EUIPO's økonomiske og sociale indvirkning på regionen Alicante og lokalsamfundet i Valencia.


PDF

Praktikprogrammet
Pan-European Seal

 

Praktikprogrammet Pan-European Seal er et etårigt betalt praktikophold efter endt universitetsuddannelse, som tilrettelægges af EUIPO, Den Europæiske Patentmyndighed og deres universitetspartnere.


Flere oplysninger >>

 

Titel DIN Oprettet Visning
Can’t find what you are looking for? Request here
Siden blev sidst opdateret 20-09-2021
Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information