Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Søgeresultater ved avanceret søgning

Søgeresultaterne vises under samme faneblad, som du foretager søgningen i.

eSearch viser højst 15 søgeresultater pr. side. For at gå over på en anden side med søgeresultater skal du klikke på et af sidetallene i øverste højre hjørne, eller for at se forrige eller næste side i rækkefølgen, på højre- eller venstrepilen.

Det samlede antal søgeresultater vises ved siden af titlen på fanebladet, f.eks. 14 sider med 197 søgeresultater på 0,338 sekunder. Oven over resultatet vises antal resultater, antal sider og den tid, det tog at behandle din anmodning.

Afhængigt af det pågældende faneblad vises ikoner eller forskellige indstillinger oven over resultatlisten:

 • Indstil varsling (fanebladene "Varemærker" og "Design")

  Du kan indstille varslinger ved at klikke på dette ikon Varslingsikon. Læs mere om varslinger her.

 • RSS-feeds (alle faneblade)

  Du kan abonnere på RSS-feeds (for at se oplysninger, der ofte opdateres) ved at klikke på RSS-ikonet RSS-ikon

 • Pdf (alle faneblade)

  Du kan også få vist resultaterne på den side, du har åben, i pdf-format ved at klikke på pdf-ikonet Pdf-ikon

  Bemærk: Applikationen er indstillet til højst at vise 15 resultater pr. side, og pdf-udgaven vil derfor kun indeholde de første 15 resultater. Hvis du ønsker en pdf-udgave med flere resultater, skal du gå videre til næste side og klikke på pdf-ikonet igen. Gentag processen så mange gange, det er nødvendigt. Du kan også ændre antallet af resultater, der skal vises pr. side. Det gør du via rullemenuen til højre for den linje, som viser antallet af resultater.

 • vCard (faneblade for Indehavere og Repræsentanter)

  Et vCard er et standard filformat for elektroniske visitkort, der omfatter navn, adresse, telefonnumre, e-mail og andre kontaktoplysninger. Du kan tilgå dette fra resultatdelen under fanebladene "Indehavere" og "Repræsentanter" ved at klikke på ikonet VCard-ikon på højre del af siden.

 • Filtrér søgeresultater

  Resultaterne af avancerede søgninger kan filtreres ved hjælp af på forhånd fastsatte kriterier. Klik på "See filters" oven over resultaterne til højre:

  • EU-varemærker: Varemærkets status (EU-varemærke og international varemærkeregistrering), "offentliggjort i", Nice-klasse og varemærketype
  • Registrerede EF-design: EF-designstatus, Locarno-klasse, "offentliggjort i" og indehaverens land
  Elementer

  Afgræns søgning
  Du behøver ikke gå tilbage til skærmbilledet med avanceret søgning for at afgrænse din søgning. Du kan gøre det ved at klikke på et af de elementer, der er opstillet i kolonnen.

  Elementer

  Søgningen justeres nu på baggrund af dit nye søgekriterium. Du kan gentage dette trin, hvis du ønsker at tilføje flere kriterier til din søgning.

  For at se resultaterne i detaljer skal du rulle ned på siden.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.