Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Søgeresultater ved almindelig søgning

Resultaterne vises under fire faneblade:

 • Varemærker
 • Design
 • Indehavere
 • Repræsentanter

Bemærk, at standardvisningen er for varemærker. For at se søgeresultaterne for design, indehavere eller repræsentanter skal du klikke på det relevante faneblad øverst i tabellen.

Applikationen er indstillet til at vise højst 15 resultater pr. side. For at gå til en anden side med søgeresultater skal du klikke på et af sidetallene i øverste højre hjørne af tabellen, eller for at se forrige eller næste side, på højre- eller venstrepilen. Det samlede antal søgeresultater vises ved siden af fanens overskrift, f.eks.: "197 søgeresultat(er) på 14 side(r) på 0,338 sekund(er)".

Skærmbillede af en almindelig søgning i eSearch-programmet
 

Du vil se følgende ikoner i listevisningen under fanebladenes overskrift:

 • Indstil varsling (findes under fanebladene "Varemærker" og "Design")

  Du kan indstille varslinger ved at klikke på dette ikon Varslingsikon. Læs mere om varslinger her.

 • Pdf (findes under alle faner)

  Du kan også få vist resultaterne på den side, du har åben, i pdf-format ved at klikke på pdf-ikonet Pdf-ikon

  Bemærk: Applikationen er indstillet til højst at vise 15 resultater pr. side, og pdf-udgaven vil derfor kun indeholde de første 15 resultater. Hvis du ønsker en pdf-udgave med flere resultater, skal du gå videre til næste side og klikke på pdf-ikonet igen. Gentag processen så mange gange, det er nødvendigt.

 • vCard (findes under fanebladene "Indehavere" og "Repræsentanter")

  Et vCard er et standard filformat for elektroniske visitkort, der omfatter navn, adresse, telefonnumre, e-mail og andre kontaktoplysninger. Du kan tilgå dette fra resultatdelen under fanebladene "Indehavere" og "Repræsentanter" ved at klikke på ikonet VCard-ikon på højre del af siden.

Vi bruger cookies på vores websted for at understøtte de tekniske funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse. Vi anvender også webanalyse. Klik her for mere information