Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Betjeningspanel

I betjeningspanelet i dit User Area kan du se alle dine EU-varemærker (EUTM), fortrolige registrerede EF-design, offentliggjorte registrerede EF-design og indsigelser. Desuden har du mulighed for at få vist hurtiglinks og oprette genveje til søgeprogrammer som f.eks. eSearch plus.

Betjeningspanelsektionen i User Area

Du har adgang til betjeningspanelet via dit User Area øverst på din skærm. Betjeningspanelet åbner som standard.

Før musemarkøren hen over elementerne i tabelvisningen. Et nyt vindue med yderligere oplysninger åbnes.

Der er fire faner i betjeningspanelsektionen i dit User Area:

 • EU-varemærker

 • Fortrolige registrerede EF-design

 • Offentliggjorte registrerede EF-design

 • Indsigelser

 • Tabelvisning og detaljeret visning

  Du kan vælge at få vist oplysninger om EU-varemærket, det fortrolige registrerede EF-design og det offentliggjorte registrerede EF-design i tabelvisningen (standard) eller den detaljerede visning ved at klikke på ikonerne øverst til højre på skærmen Ikoner for tabelvisning og detaljeret visning

  Bemærk: Indsigelser vises kun i tabelvisningen.

  Status
  En sag (varemærke, design eller indsigelse) kan være på forskellige trin i ansøgningsprocessen. Dette vises i "Status"-kolonnen.

  Før musemarkøren hen over ikonet "Statusikon" i tabelvisningen, hvorefter et nyt vindue med statusoplysninger vil blive åbnet.

  I den detaljerede visning vises statussen automatisk i et af felterne.

  Bemærk: Når et design er blevet offentliggjort, kan oplysningerne ses i fanen for offentliggjorte registrerede EF-design. Når et design er på ansøgningsstadiet, kan de nærmere detaljer ses i fanen for fortrolige registrerede EF-design. Når et design er blevet udskudt, kan indehaveren/repræsentanten se designoplysningerne i både fanen for offentliggjorte registrerede EF-design og fanen for fortrolige registrerede EF-design (her vises kun begrænsede oplysninger). På samme måde kan andre brugere kun se et udskudt design i fanen for offentliggjorte registrerede EF-design, og de vil kun kunne se begrænsede oplysninger.

 • Filtrering og sortering af oplysninger

  Oplysninger, der vises i tabelvisningen, kan filtreres og sorteres ved hjælp af standardindstillingerne i filtreringsrullemenuen eller ved at anvende filtre, du selv har oprettet.

  Sortering af oplysninger

  Oprettelse af et nyt filter
  For at oprette et nyt filter skal du klikke på pilen for at udvide menuen og derefter vælge "Opret nyt filter". Et nyt vindue med indstillingsmuligheder åbnes. På den liste, der vises, kan du klikke på "+"-ikonet for at se yderligere indstillinger.

  Filtrering af oplysninger

  Når indstillingerne er blevet valgt, kan filtret gemmes ved at vælge "Gem filter" i afkrydsningsfeltet. Giv filtret et navn. Klik til sidst på knappen "Filtrér" for at udføre filtreringen.

 • Handlingsfaner

  Nedenfor ses en liste over handlingsfanerne (og deres funktioner), som er tilgængelige i betjeningspanelet.

  Tabelvisning
  For at aktivere handlingsfanerne fra tabelvisningen skal du klikke i et af afkrydsningsfelterne til venstre for tabellen.

  Handlingsfaner

  Detaljeret visning
  For at aktivere handlingsfanerne fra den detaljerede visning skal du vælge et af afkrydsningsfelterne øverst til venstre.

  Handlingsfaner

  Tilføj nye bemærkninger

  • Tilføj en bemærkning til et enkelt element: Klik på "Tilføj ny bemærkning"-ikonet Tilføj ny bemærkning-ikon til højre for rækken i tabelvisningen. Tilføj bemærkningen ved at indtaste oplysningerne i det vindue, som åbner.

  • Tilføj en bemærkning til flere elementer: Vælg afkrydsningsfeltet/-erne til venstre for rækkerne i tabelvisningen Afkrydsningsfelt-ikon eller øverst til venstre i den detaljerede visning. Klik derefter på knappen "Redigér bemærkninger" inden for handlingsfanerne.

   Redigér bemærkninger-knappen inden for handlingsfanerne

   Tilføj bemærkningen ved at indtaste oplysningerne i det vindue, som åbner.

  Redigér bemærkninger

  • Redigér en enkelt bemærkning: Når der er tilføjet en bemærkning til et element i listen, bliver ikonet ved siden af det mørkere Redigér bemærkninger-ikon
   Klik på det mørke ikon til højre for rækken i tabelvisningen. Redigér bemærkningen ved at indtaste oplysningerne i det vindue, som åbner.

  • Redigér flere bemærkninger: Vælg afkrydsningsfeltet/-erne til venstre og klik på knappen "Redigér bemærkninger" inden for handlingsfanerne. Redigér bemærkningen ved at indtaste oplysningerne i det vindue, som åbner.

  Fornyelse
  Vælg afkrydsningsfeltet/-erne til venstre for rækkerne i tabelvisningen eller øverst til venstre i den detaljerede visning. Klik derefter på knappen "Fornyelse" inden for handlingsfanerne.

  Denne funktion er kun tilgængelig for de varemærker og design, som skal fornyes.

  Begæring om aktindsigt
  Du kan kun indgive en begæring om aktindsigt for én sag ad gangen.

  Når du klikker på knappen for begæring om aktindsigt, vil du blive omdirigeret til en onlinebegæringsformular. Et nyt vindue åbner, hvor du kan indgive din begæring om aktindsigt.

  Ændr reference
  Opret et nyt personligt reference-ID til din ansøgning. Vælg afkrydsningsfeltet til venstre for rækken i tabelvisningen, og klik derefter på knappen "Ændr reference" inden for handlingsfanerne. Indtast dit nye personlige reference-ID i feltet i det nye vindue, som åbner. Denne funktion er ikke tilgængelig for internationale registreringer.

  Søg efter lignende varemærker
  Når du klikker på denne mulighed, vil du blive omdirigeret til TMview, hvor du kan søge efter lignende varemærker.

 • Adgang til eSearch plus via betjeningspanelet

  Klik et vilkårligt sted over datalinjen i tabelvisningen for at blive omdirigeret til det valgte element i eSearch plus.

  Klik over mærkets/designets navn eller linket "Vis i eSearch plus" i den detaljerede visning for at blive omdirigeret til visningen af det valgte element i eSearch plus.

 • Tilføj widgets

  Knappen "Tilføj widgets" Tilføj widgets-knap nederst til højre giver dig mulighed for i dit betjeningspanel at tilføje nye widgets med følgende funktioner:

  • Hurtiglinks

  • TMview

  • eSearch plus

  • Onlineformularer

  • eSearch case law

  Klik på knappen "Tilføj widget" og vælg den widget, du vil tilføje fra rullemenuen. Den valgte widget kan derefter ses nederst på siden. Klik på "x" i headeren for at fjerne en widget.

  Hurtiglinks-portlet
 • Hurtiglinks

  Med hurtiglinks-widgeten kan du tilføje links til oplysninger, du gerne vil have nem adgang til. Det betyder, at du ikke behøver søge i alle dine gemte oplysninger.

  Først skal du oprette en hurtiglinks-widget i dit User Area.

  Når din hurtiglinks-widget er aktiv, kan du søge efter links, du gerne vil tilføje. Når du browser webstedet, finder du i navigationsmenuen til højre muligheden for at tilføje en side til hurtiglinks-widgeten. Denne vises som ikonet . Klik på det, og tilføj linket til din widget.

  Fjern et hurtiglink

  • Klik på redigeringsknappen på din hurtiglinks-widget. Knappen har en kuglepen som ikon

  • Et "x" vil blive vist ved siden at de valgte links. Klik på det for at fjerne hurtiglinket. Klik på "gem".

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.