Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Valgmuligheder

I sektionen Valgmuligheder i dit User Area kan du se og redigere dine personlige oplysninger og loginoplysninger, ændre dine indstillinger og administrere dine underprofiler.

Valgmulighedssektionen i User Area.

Klik på valgmulighedsfanen i menuen til venstre i dit User Area for at få adgang til denne sektion.

Valgmulighedsområdet vises som ikonet Valgmulighedsikon

Der er fire faner i meddelelsessektionen i dit user area.

 • Loginoplysninger

  Du kan ændre din administrative e-mail og din adgangskode.

  Den administrative e-mail bruges til at orientere dig, når du modtager nye meddelelser, eller når en ny varsling udløses. Din administrative e-mail anvendes desuden i forbindelse med glemte adgangskoder.

  De seneste tre login og de seneste tre mislykkede loginforsøg vedrørende din konto er opført nederst på siden.

  Anmeld mistænkelig aktivitet
  Enhver mistænkelig aktivitet, f.eks. loginforsøg fra en anonym kilde, kan anmeldes ved hjælp af linket nederst på siden.

 • Personlige oplysninger

  Du kan ændre dit navn samt din adresse, korrespondanceadresse og kontaktinformation.

  Enhver ændring, du her foretager dig, vil gælde for samtlige EU-varemærkesager/EF-designsager, der gennemføres under det samme id-nummer tildelt af EUIPO.

  Hvis du ændrer dit navn og/eller din adresse, udløser det en registerindførsel, der vil blive behandlet af EUIPO. Hvis du imidlertid ønsker at registrere ændringen i ejerforholdet for et bestemt varemærke eller design, skal du anmode om at registrere en overførsel.

 • Indstillinger

  Fax og post er ikke længere tilgængelige som kommunikationsmidler fra marts 2021. Det betyder, at kontoret kun vil sende dig meddelelser via dit User Area.

  Du kan vælge at modtage en e-mail, når der indkommer en meddelelse i dit User Area.

  Standardsproget for modtagelse af meddelelser kan ændres via rullemenuen. Vælg ét af de 23 EU-sprog. Officielle meddelelser, der vedrører en specifik sag, vil dog blive sendt på det sprog, som sagen behandles på.

 • Underprofiler

  Din konto i EUIPO's User Area giver dig adgang til en række IP-tjenester, som kun registrerede brugere har adgang til. Disse fordele giver mulighed for at oprette underprofiler for ansatte i en virksomhed eller medlemmer af en sammenslutning. De underprofiler, du opretter, vil have visse adgangsrettigheder til de oplysninger, der gemmes i dit User Area.

  Klik på knappen "Add subprofile" (tilføj underprofil) nederst til højre under fanen "Subprofiles" (underprofiler) for at tilføje en underprofil. Der åbnes en formular i et andet vindue, hvor felterne som standard er tomme.

  I formularen vises adgangsmulighederne for hver underprofilsbruger. Adgangsmulighederne er som standard indstillet til "ja". Du kan redigere underprofiler ved at klikke på blyantsikonet Blyantsikon Blyantsikon i kolonnen "Edit" (redigering).

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.