Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Indstil varslinger

Du kan indstille en statusvarsling og en overvågningsvarsling under fanebladene "Varemærker" og "Design" i eSearch plus. Varslingerne kan både indstilles i listevisningen og i den detaljerede visning.

Du kan også indstille .eu-domænevarslinger under fanen "Varemærker" i eSearch plus samt i dit User Area på EUIPO's websted.


 • Overvågningsvarsling

  Du kan indstille en overvågningsvarsling i eSearch plus under fanebladene "EU-Varemærker" og "EF-Design". Varslingen er baseret på de kriterier, som en bruger, der er logget på, vælger for en avanceret søgning.

  Hvis du for eksempel indstiller en overvågningsvarsling efter at have foretaget en avanceret søgning efter offentliggjorte varemærker, der indeholder ordet "HI" og hører under "klasse 12", og for hvilket der er fremkommet X antal søgeresultater, vil du blive varslet, når der offentliggøres et nyt varemærke med de samme kriterier (dvs. et varemærke, der indeholder ordet "HI" og hører under "klasse 12" osv.), da antallet af søgeresultater er forskelligt fra antallet ved din oprindelige søgning.

 • Indstil en overvågningsvarsling

  Du kan indstille en overvågningsvarsling i afsnittet med listen over søgeresultater efter at have foretaget en almindelig søgning eller en avanceret søgning på følgende måde:

  1. For at indstille varslingen skal du klikke på megafonikonet Varslingsikonøverst til venstre i tabellen. Der åbnes et nyt vindue.
  2. Giv varslingen et navn ved at:
   • vælge et varslingsnavn, du tidligere har oprettet, via rullemenuen, eller
   • vælge et nyt navn og anføre det i tekstfeltet i højre side.
  3. Afkryds feltet "Modtag varsling via e-mail", hvis du ønsker at få tilsendt en kopi af varslingen til din e-mailadresse.
  4. Klik på knappen "Indstil varsling".

  Der vises en besked nederst i det nye vindue, der åbner, når varslingen er oprettet.

 • Statusvarsling

  Du kan indstille en statusvarsling for at holde øje med specifikke hændelser i forbindelse med EU-varemærker, EF-design og -eu-domæner, som er identiske med EU-varemærker. Der kan vælges forskellige parametre, som skal udløse varslinger, f.eks.

  • ændringer i et varemærkes status
  • påkrævet fornyelse af et varemærke
  • ændring af indehaver/repræsentant
  • udløb af indsigelsesperiode.
  • identiske .eu-domæneregistreringer.
 • Indstil en statusvarsling

  Du kan indstille en statusvarsling i den detaljerede visning af et varemærke eller design efter at have foretaget an almindelig søgning eller en avanceret søgning.

  1. Klik på "Indstil varsling"-knappen Indstil varslingøverst til højre i den detaljerede visning.

   Der åbnes et nyt vindue, hvor du kan afkrydse forskellige felter afhængigt af, hvilke ændringer i et EU-varemærkes eller EF-designs status, du ønsker at holde øje med.

  2. Giv varslingen et navn ved enten at:
   • vælge et varslingsnavn, du tidligere har oprettet, via rullemenuen, eller
   • vælge et nyt navn og anføre det i tekstfeltet i højre side.
  3. Afkryds feltet "Modtag varsling via e-mail", hvis du ønsker at få tilsendt en kopi af varslingen til din e-mailadresse.
  4. Klik på knappen "Indstil varsling".
This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.