Gå til hjemmesiden
EUIPO
Beskyt dine varemærker og design i Den Europæiske Union

Beskyt dine immaterielle rettigheder i Den Europæiske Union

Tilmeld dig

For at få adgang til EUIPO's User Area skal du registrere dine oplysninger. Klik på "Tilmeld dig" i skærmens øverste højre hjørne og følg derefter anvisningerne.

 
 • Hvorfor skal jeg tilmelde mig?

  Din konto hos EUIPO giver dig adgang til en række onlinetjenester, som kun registrerede brugere har adgang til. Du kan blandt andet oprette varslinger og underprofiler.

  Visse tjenester, f.eks. finansielle transaktioner, kræver, at du angiver personlige oplysninger. Når brugere logger ind, får de adgang til sikre protokoller for deres lagrede data.

  Du skal også logge ind for at downloade dokumenter fra en bestemt sag.

 • Har du tidligere indsendt en ansøgning til EUIPO?

  Brugere, der allerede har indgivet en ansøgning til Den Europæiske Unions Kontor for Intellektuel Ejendomsret (EUIPO), har fået tildelt et id-nummer. Det er vigtigt at angive dette id-nummer, når du tilmelder dig første gang, så alle sager, der er forbundet med dette nummer, vises på betjeningspanelet i dit nye User Area.

 • Brugeroplysninger

  Der er to typer brugere: "virksomhed eller enkeltperson" og "repræsentant". Hvis du ikke passer ind i nogen af disse kategorier, skal du vælge "virksomhed eller enkeltperson". Så får du fuld adgang til alle funktioner i User Area.

 • Kontoaktivering
  1. Hvis du tidligere har udfyldt en ansøgning hos EUIPO, og du har et identifikationsnummer (ID), gælder følgende:
   1. Hvis du indtastede en e-mailadresse: Beskeden med aktiveringskoden vil blive sendt til den e-mailadresse, du indtastede, da dit EUIPO ID blev udstedt.
   2. Hvis du ikke indtastede en e-mailadresse: Send os et brev pr. post med din e-mailadresse, så kan du oprette en konto, når oplysningerne er blevet opdateret.
  2. Hvis du ikke tidligere har udfyldt en ansøgning hos EUIPO, skal du indtaste en e-mailadresse. Her vil du så modtage din aktiveringskode, når du registrerer dig.

   Når du har udfyldt alle de obligatoriske felter i formularen, modtager du en e-mail med aktiveringskoden. Følg anvisningerne for at fuldføre aktiveringsprocessen og logge ind på EUIPO's User Area.

   Når kontoen er oprettet, og først når du har indsendt en ansøgning om eksempelvis et EU-varemærke eller et registreret EF-design eller en indsigelse eller en udpegelse af en repræsentant, vil EUIPO udstede et identifikationsnummer (ID) til dig.
 • Yderligere oplysninger

  Brugernavn

  Brugernavnet skal være på mellem 8 og 20 tegn (små bogstaver) og indeholde bogstaver fra det latinske alfabet (a-z). Det skal indeholde mindst ét tal (0-9).

  E-mailadresse

  Varslinger om meddelelser fra EUIPO sendes til denne adresse (hvis du har valgt at modtage meddelelser gennem User Area). E-mailvarslingen er kun til orientering og er ikke en officiel meddelelse fra EUIPO. Du bør regelmæssigt tjekke din indbakke i User Area for nye meddelelser fra EUIPO.

  Adgangskodepolitik

  En adgangskode skal være på mindst 8 bogstaver fra det latinske alfabet. Den skal indeholde mindst ét tal (0-9). Den må ikke være identisk med dit brugernavn. Anvend ikke det samme tegn tre gange i træk (f.eks. aaa eller 111), sekvenser (f.eks. 123, abc) eller specialtegn (f.eks. #, *). Eksempler på adgangskoder, der kan godkendes: ThinkOn1980Phrases, About2Pass2Me, safe1Should2Be3.

  Kommunikationsmåde

  Det anbefales kraftigt, at du vælger muligheden for at modtage meddelelser gennem dit User Area. Du skal i så fald være opmærksom på, at alle meddelelser vil blive sendt til dit User Area. Hvis du har valgt at modtage e-mailvarslinger, bedes du bemærke, at disse kun er til orientering og ikke er officielle meddelelser fra kontoret (EX-20-9). Du bør regelmæssigt tjekke din indbakke i User Area for nye meddelelser fra EUIPO (betingelser for anvendelse af User Area).

  Sammenslutning

  Hvis du registrerer en konto for en sammenslutning af repræsentanter, bør alle tilhørende oplysninger om sammenslutningen angives i tilmeldingsformularen. Du kan ændre oplysningerne om din sammenslutning i sektionen Valgmuligheder i dit User Area.

  Retlig form

  Hvis du registrerer en konto for en virksomhed og du ønsker, at den retlige form (A/S, ApS osv.) vises i officielle publikationer, skal du anføre dette i feltet "Virksomhedens navn" samt i feltet "Retlig form".

  Virksomhedens størrelse

  Få mere at vide om "Virksomhedens størrelse" via link.

  Aktivitetssektor

  Få mere at vide om "Aktivitetssektor" via link.

  Økonomisk tilknytning

  Hvis du registrerer en konto for en "medarbejderrepræsentant" skal du afkrydse feltet "Økonomisk tilknytning". Hvis du er ansat direkte af ansøgeren, skal du ikke afkrydse feltet. Det er tilstrækkeligt at angive dit for- og efternavn. Hvis du arbejder i et firma med regulær virksomhed i EU og med økonomisk tilknytning til en ansøger, der ikke har bopæl i EU, skal du afkrydse feltet og angive oplysninger om arten af din økonomiske tilknytning og navnet på den pågældende virksomhed.