Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Εύκολη κατάθεση (Easy Filing form)

Η κατάθεση αίτησης σήματος δεν συνεπάγεται και την καταχώρισή του. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησής σας δεν θα σας επιστραφούν τα χρήματα που καταβάλατε.

Οι περισσότερες αιτήσεις απορρίπτονται διότι είτε κάποιος άλλος πρόλαβε να υποβάλει αίτηση για ταυτόσημο ή παρόμοιο σήμα είτε το σήμα στερείται διακριτικού χαρακτήρα. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες ομαλής διεκπεραίωσης της αίτησής σας, σάς συνιστούμε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο:

Ξεκινήστε την αίτηση

Σε περίπτωση που είδατε το βίντεο αλλά εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με τη δυνατότητα καταχώρισης του σήματός σας, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν εξατομικευμένη υποστήριξη σε θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας ή να συνομιλήσετε με το κέντρο πληροφοριών του EUIPO, από Δευτέρα έως Παρασκευή (από τις 8:30 έως τις 18:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Η καθοδήγηση που παρέχεται εδώ δεν συνιστά νομική συμβουλή. Εάν προτιμάτε να λάβετε νομική υποστήριξη μπορείτε να επισκεφτείτε τη βάση δεδομένων νομίμων εκπροσώπων μας.

Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ