Μετάβαση στην αρχική σελίδα
EUIPO
Προστατεύστε τα εμπορικά σήματα, τα σχέδια και τα υποδείγματά σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προστατεύστε τη διανοητική σας ιδιοκτησία στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Απαιτήσεις συστήματος

 • Υλικό

  Απαιτείται ηλεκτρονικός υπολογιστής με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Συνιστάται ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας.

 • Λογισμικό

  Για τις αιτήσεις απαιτείται ένας από τους ακόλουθους φυλλομετρητές:

  • Internet Explorer 9 ή μεταγενέστερο
  • Firefox 3 ή μεταγενέστερο
  • Safari 4 ή μεταγενέστερο
  • Chrome 5 ή μεταγενέστερο

  Παρόλο που οι αιτήσεις μπορεί να λειτουργούν και με παλαιότερες εκδόσεις των φυλλομετρητών που αναφέρονται παραπάνω, είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας, όπως π.χ. η γραφική διεπαφή να μην φαίνεται σωστά ή μερικές από τις λειτουργίες να μην δουλεύουν όπως θα έπρεπε. Συνιστάται να εγκαταστήσετε τις τελευταίες εκδόσεις φυλλομετρητή.

  Καθώς ένα τεχνικό συμβάν ενδέχεται να μην σας επιτρέπει το άνοιγμα των ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων με χρήση του Ιnternet Explorer 8, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μια πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Explorer ή άλλο συμβατό πρόγραμμα πλοήγησης: Firefox, Google Chrome.

  Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι προσωπικές ρυθμίσεις ασφάλειας και η συμβατότητα του προσωπικού ηλεκτρονικού υπολογιστή σας μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία και να μπλοκάρουν μέρος του περιεχομένου και των χαρακτηριστικών.

Στον δικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να υποστηρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, συλλέγουμε δεδομένα για περαιτέρω ανάλυση. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ