Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Tarkennetun haun tulokset

Tulokset näkyvät samalla välilehdellä, jolla teet hakusi.

eSearch näyttää enintään 15 tulosta yhdellä sivulla. Jos haluat vaihtaa hakutulossivua, klikkaa haluamaasi sivunumeroa oikeassa yläkulmassa tai selaa sivuja järjestyksessä napauttamalla nuolikuvaketta joko oikealle tai vasemmalle.

Hakutulosten kokonaismäärä näkyy välilehden otsikon jälkeen (esimerkiksi 197 hakutulosta 14 sivulla 0,338 sekunnissa). Tiedot tulosten ja sivujen määrästä sekä pyynnön käsittelyyn käytetystä ajasta ovat tulosten yläpuolella.

Ikonit tai eri valintamahdollisuudet näkyvät tulosluettelon yläpuolella kyseisen haun välilehden mukaan vaihdellen :

 • Ilmoitusasetukset (Tavaramerkit ja Mallit)

  Ilmoitukset voi aktivoida tästä kuvakeesta Ilmoituskuvake. Lue lisää ilmoituksista täältä.

 • RSS-syötteet (kaikilla välilehdillä)

  RSS-syötteitä voi tilata (tuoreimman tiedon saamiseksi) klikkaamalla RSS-kuvaketta RSS-kuvake

 • PDF (kaikki välilehdet)

  Voit lukea tämän sivun tulokset myös PDF-muodossa klikkaamalla PDF-kuvaketta PDF-kuvake

  Huomaa: koska sovellus näyttää oletusarvoisesti enintään 15 tulosta sivua kohti, PDF-tiedosto sisältää vain ensimmäiset 15 tulosta. Saat lisää tuloksia PDF-muodossa, kun siirryt seuraavalle sivulle ja klikkaat uudelleen PDF-kuvaketta. Toista tämä tarvittaessa. Sovelluksen saa myös näyttämään enemmän tuloksia sivua kohti pudotusvalikosta, joka on tulosten määrää osoittavan kentän oikealla puolella.

 • vCard (haltijoiden ja edustajien välilehdet)

  vCard-kortti, joka on sähköisten käyntikorttien vakiotiedostoformaatti, sisältää nimen, osoitteen, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteen ja muita yhteystietoja. Sen saa haltijoiden ja edustajien välilehdiltä tulososiosta klikkaamalla kuvaketta vCard-kuvakeoikealla.

 • Hakutulosten suodattaminen

  Tarkennettujen hakujen tuloksia voi seuloa (klikkaa Tuo suodattimet näkyviin -painiketta (See filters) tulosten yläpuolelta oikealla) ennalta määritettyjen kriteerien mukaan:

  • EU-tavaramerkit: tavaramerkin ja kansainvälisen rekisteröinnin tila, julkaisun osio, Nizzan luokitus ja tavaramerkin tyyppi
  • rekisteröidyt mallit: mallin tila, Locarnon luokitus, julkaisuosio ja haltijan maa
  Ominaisuudet

  Tarkenna hakua:
  Voit räätälöidä hakua menemättä takaisin tarkennetun haun näyttöön klikkaamalla jotakin sarakkeessa mainittua ominaisuutta (Features).

  Ominaisuudet

  Haku räätälöidään ottamaan huomioon uudet kriteerit. Tämä vaihe on toistettavissa ja voit lisätä hakuusi useampia kriteereitä.

  Tarkastele tuloksia yksityiskohdittain vierittämällä sivua alaspäin.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.