Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Viestit

EUIPOn viralliset viestit tulevat tähän osioon

 

Näpäytä vasemmanpuoleisen valikon Viestit-välilehden kuvaketta, jossa on kirjekuori Viestikuvake

User Area -käyttäjäalueen viestiosiossa on neljä välilehteä:

 • Uusi — uudet viestit saapuvat tänne.

 • Odottava — viestit odottavat myöhempää käsittelyä.

 • Lähetetyt — täällä voi katsella lähetettyjä viestejä.

 • Arkisto — tänne viestit arkistoidaan tulevaa käyttöä varten.

Huomaa: Arkistoidut ja lähetetyt viestit poistuvat automaattisesti 30 päivän jälkeen. Viestit voi sen jälkeen lukea eSearch plus -välineen yksityiskohtaisessa tiedostonäkymässä

 
 • Toimintojen välilehdet

  Seuraavassa on luettelo toimintovälilehdistä ja niiden tarkoituksesta.

  Suodata
  Näpäytä Suodata-painiketta avataksesi pudotusvalikon. Valitse haluamasi suodattimet tai luo uusia. Jos haluat poistaa suodattimen, näpäytä roskapöntön kuvaa Roskapöntön kuva

  Siirrä kansioon
  Viestit voi siirtää toiselle välilehdelle. Poimi siirrettävä viesti, näpäytä Siirrä kansioon -painiketta ja valitse vaihtoehdoista joko Odottava tai Arkisto.

  Lähetä
  Voit lähettää tai välittää viestin haluamallesi vastaanottajalle (yksi kerrallaan). Näpäytä taulukon rivin vasemmalla puolella olevaa valintaruutua, sitten Lähetä-painiketta ja valitse joko Oma sähköpostini tai Muu sähköposti.

  Jos valitset vaihtoehdon "Oma sähköpostini", järjestelmä täyttää sähköpostiosoitteesi automaattisesti.

  Jos valitset "Muu sähköposti", anna vastaanottajan sähköpostiosoite.

  Lataa
  Näpäytä Lataa-painiketta ja rasti ruudut luodaksesi pakatun Zip-tiedoston valitsemistasi viesteistä.

  Vaihtoehtoinen viestintätapa

  painike

  Tätä välilehteä tulee käyttää vain, jos EUIPOn verkkosivustolla ei ole saatavana verkkolomaketta tai EUIPOn lähettämässä eComm-viestissä ei ole eReply-painikettapainike.

  Varmista ennen Vaihtoehtoinen viestintätapa -välilehden käyttöä, että lomaketta ei ole saatavilla verkkopalveluissa ja että EUIPOn eComm-viestissä ei ole eReply-painikettapainike. Vaihtoehtoinen viestintätapa -välilehden käyttöön liittyy ehtoja, jotka sinun on hyväksyttävä.

  Kun olet lähettänyt viestin Vaihtoehtoisen viestintätavan kautta, saat sähköisen vastaanottoilmoituksen lähetetystä asiakirjasta User Area -käyttäjäalueen Lähetetyt-välilehteen.

  Esimerkki hyväksyttävästä viestistä on pyyntö päästä tavaramerkki- ja yhteisömalliasioihin erikoistuneiden ammattimaisten edustajien luetteloon. Tällainen pyyntö voidaan lähettää EUIPOlle Vaihtoehtoisen viestintätavan kautta.

 • Viestien esikatselu ja lataaminen

  Viestejä voi esikatsella ja ladata ponnahdusikkunassa, johon pääsee tästä kuvakkeesta Latauskuvake taulukon rivin oikealla puolella.

  Huomaa: ilman Adobe Acrobat -lisäosaa PDF-tiedostoja ei voi esikatsella ponnahudusikkunassa.

 • Katselu eSearch plus -välineessä

  Näpäytä kuvaketta Katselukuvake viestin vieressä, kun haluat avata eSearch plus -toiminnon uudella välilehdellä.

 • Viestien seuraaminen

  Näpäytä tätä kuvaketta Katselukuvake, kun haluat tarkistaa jokaisen yksityiskohdan viestisi suhteen tehdyistä toimenpiteistä.

 • Pikahakukenttä

  Näpäytä hakukentässä ylhäällä oikealla olevaa suurennuslasia Hakukuvake tehdäksesi hakuja viesteissäsi. Haku tuottaa tuloksia vain sen välilehden osalta, jonka olet valinnut (Uusi, Odottava, Lähetetyt tai Arkisto).

 • Vastaa viesteihin

  Näpäytä Vastaus-painiketta, joka on viestin vieressä Vastaus odottaa -painike. Siirryt takaisin eSearch plus -välineen yksityiskohtaiseen näkymään, missä voit tutustua tiedoston tietoihin. Voit valita erilaisia vastausvaihtoehtoja. Kun olet valinnut, esiin ponnahtaa viestilomake. Kun vastaat, viestit-valikon vieressä oleva painike muuttuu vihreäksi Vastaus lähetetty -painike

  Huomaa: Vastaus-painike muuttuu vihreäksi vain, jos viestiin vastataan User Area -käyttäjäalueen viestisivulta. Jos viestiin vastataan muualta kuin User Area -käyttäjäalueelta, painike jää oranssinväriseksi.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.