Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

Yhteydenottolomake

Saat yhteydenottolomakkeen napauttamalla kotisivun alaosassa kohtaa "Yhteystiedot". Näin aukeaa uusi sivu. Lomakkeen saat auki napauttamalla kohtaa "Contact form" (yhteydenottolomake).

Yhteydenottolomakkeen ensimmäisessä osiossa – "Henkilötiedot" – on yhteenveto haltijasta/hakijasta tai edustajasta riippuen sisään kirjautuneesta käyttäjätyypistä. Kaikki tiedot saa näkyviin napauttamalla taulukossa olevaa nuolikuvaketta.

Toisessa osiossa – "Peruste" – voi valita yhteydenoton syyn. Huomaa, että EUIPO ei hyväksy johonkin tiettyyn asiakirja-aineistoon liittyvien kirjeiden tai asiakirjojen lähettämistä sähköpostitse. Tällainen kirjeenvaihto on aina toimitettava User Area -käyttäjäalueesi kautta, faksilla tai postin tai kuriiripalvelun välityksellä. Kolmessa viimeisessä tapauksessa on aina mainittava asiakirja-aineiston numero.

 
 • Mihin yhteydenottolomaketta voi käyttää?

  Peruste-otsikon alla pudotusvalikossa on seuraavat vaihtoehdot:

  Yleinen tiedustelu
  Yleisluonteisten tietojen pyytäminen EUIPO:sta, tiedustelut Euroopan unionin tavaramerkkiä ja rekisteröityä yhteisömallia koskevan hakemuksen tekemisestä ja menettelyjä (maksut, etuoikeus, aiemmuus ym.) koskevat kysymykset.

  Tekniset tapahtumat
  Kiireelliset tekniset kysymykset (sähköinen hakemus, vastustus/väite, uusiminen, User Area -käyttäjäalue jne.)

  Anna virheilmoituksista mahdollisimman paljon tietoa, myös kuvakaappauksia.

  Ehdotuksia ja palautetta
  Anna palautetta tai tee ehdotuksia menettelyistä tai viraston verkkosivustosta.

  EUIPO:n hallinnollista asiakirjaa koskeva pyyntö
  Sellaisia EUIPO:n hallinnollisia asiakirjoja koskeva pyyntö, joita ei löydy verkkosivustolta.

  Tietopyyntö
  Pyyntö saada lisätietoja tietyistä asiakirjoista.

  Virallinen valitus
  Valituksen tekeminen EU-tavaramerkkiä tai rekisteröityä yhteisömerkkiä koskevista menettelyistä.

  Minulla on vaikeuksia päästä käyttämään tiliäni
  Tiedustelut, jotka koskevat EUIPO:n verkkosivustolle kirjautumista tai salasanaa.

 • Yhteydenottolomakkeen täyttäminen

  Perusteet
  Valitse pudotusvalikosta sopiva vaihtoehto, liitä tiedusteluun asianmukainen tunnistenumero yrityksesi tai asiakirjasi tunnistamista varten ja kerro asiasi Huomautukset-kentässä.

  Liitteitä voi lisätä näpäyttämällä Huomautukset-kentän alapuolella olevaa kohtaa "Browse…".

  Jos haluat saada tiedustelustasi kopion hallinnollisena sähköpostina User Area -alueellesi, rastita kohta "Lähetä kopio sähköpostiisi" (vain niiden käytettävissä, jotka ovat aikaisemmin pyytäneet saada virallisia viestejä sähköisesti).

  EUIPO:n hallinnollisia asiakirjoja koskevassa pyynnössä voit valita, miten asiakirjat toimitetaan. Suosittelemme valitsemaan asiakirjojen toimitustavaksi sähköpostin, mikä on nopeinta ja tehokkainta.

  Tietopyynnössä on erityinen tietolaatikko (ja linkki lisätietoihin), jossa pyydetään tarkistamaan ennen lomakkeen lähettämistä, ovatko pyydetyt tiedot EUIPO:n tietokannassa.

  Huomaa: Virallinen valitus ei ole viraston päätöstä koskeva valitusilmoitus; tiedustelut viraston tutkijoiden päätöksistä olisi toimitettava valituksina.

Sivu on päivitetty viimeksi 24-02-2018
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja