Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

.eu-verkkotunnukset

[.eu on Euroopan unionin (EU) aluekohtainen verkkotunnus.

Mikä tahansa EU:ssa, Islannissa, Liechtensteinissa tai Norjassa sijaitseva yritys tai organisaatio tai kuka tahansa EU:ssa, Islannissa, Liechtensteinissa tai Norjassa asuva henkilö voi rekisteröidä .eu- tai .ею-päätteisen verkkotunnuksen.


Tavaramerkkisi kanssa identtisen .eu-verkkotunnuksen rekisteröinti vahvistaa siihen liittyviä immateriaalioikeuksia ja estää muita henkilöitä rekisteröimästä .eu-verkkotunnusta, joka on identtinen tavaramerkkisi kanssa.EUIPO käyttää WHOIS-tietokantaa tiedottaakseen käyttäjille hakemuksen sähköisen toimittamisen lopussa, onko heidän tavaramerkkinsä kanssa identtinen .eu-verkkotunnus käytettävissä. Käyttäjä voi myös asettaa käyttäjäalueelle (user area) ja eSearchiin ilmoitustoiminnon saadakseen tiedon, kun hänen tavaramerkkinsä kanssa identtinen .eu-verkkotunnus rekisteröidään.

Ota huomioon, että sinun on rekisteröitävä .eu-verkkotunnus valtuutetun rekisterinpitäjän kautta (luettelo on saatavissa rekisterin verkkosivulla).EUIPO tekee yhteistyötä EURid:n kanssa tarjotakseen tietoa .eu-verkkotunnuksista ja niiden saatavuudesta. Tämän yhteistyön tarkoituksena on edistää tietoisuutta EU-tavaramerkin omistajien immateriaalioikeuksien turvaamiseksi.

Tiedot tarjotaan WHOIS-tietokannasta. Tietojen sisältö, oikeellisuus tai mahdolliset niihin liittyvät tiedot eivät kuitenkaan ole EUIPOn vastuulla.EURid on Euroopan komission nimittämä .eu- ja .ею-verkkotunnusten rekisterinpitäjä. LisätietoaVoit rekisteröidä .eu-verkkotunnuksesi käyttäen mitä tahansa valtuutettua eu.-rekisterinpitäjää.Asettamalla ilmoitustoiminnon saat tiedon heti, kun rekisteröidyn EU-tavaramerkkisi kanssa identtiseksi katsottu .eu-verkkotunnus on rekisteröity.Mene EUIPOn verkkosivuston User Area -käyttäjäalueelle ja näpäytä välilehteä ”Ilmoitukset”.

ilmoitus

Voit valita ilmoitustoiminnon asettamisen .eu-verkkotunnuksista välilehdestä ”Asetukset”.

Voit luoda vain yhden ilmoitustoiminnon .eu-verkkotunnuksesta yhtä EU-tavaramerkkiä kohti.

Lisätietoa ilmoitustoimintojen asettamisesta saat täältä.Näpäytä rastia sarakkeessa ”Toimenpiteet” poistaaksesi ilmoitustoiminnon.

poista_ilmoitusKäytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja