Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Maksut ja niiden maksaminen

 

Maksujen rakentuminen käy ilmi verkkosivuston osiosta Maksut. Sivulla on myös maksulaskuri. Sen avulla voi selvittää maksettavan summan, joka riippuu mallien määrästä ja mahdollisesti haettavasta lykkäyksestä.

Lisätietoja maksuista on kohdassa Ohjeet, Osa A, Yleiset säännöt, Osio 3, Maksujen ja kulujen maksaminen.


Rekisteröitävän yhteisömallin maksut voi suorittaa pankkisiirtona tai maksutililtä. Jos hakemus tehdään verkossa, myös luotto- tai pankkikortti käy.

Lisätietoja kohdassa Maksut.


Rekisteröinti- ja julkaisemismaksut on maksettava samaan aikaan, kun hakemus jätetään.
Jos haet lykkäystä, lykkäysmaksu korvaa julkaisemismaksun. Sinun on maksettava tämä maksu lykkäysajan lopussa. Jos haltija pyytää julkaisemista aikaisemmin, maksu on maksettava ennen lykkäysajan päättymistä.

EUIPO ei esitä maksukehotusta. Jos maksusta vaaditaan tositetta, voit pyytää sitä sähköpostilla osoitteesta information@euipo.europa.eu.

Jos hakemuksen toimittamispäivä on myönnetty, maksuja ei palauteta, elleivät hakijan suorittamat maksut ole riittämättömät rekisteröinnin ja julkaisemisen (tai tapauksen mukaan lykkäyksen) kulujen kattamiseksi haetun mallin tai yhteisrekisteröintihakemuksessa vähintään yhden mallin osalta.


Tällä sivulla annetut kysymykset ja vastaukset on tarkoitettu vain tiedoksi. Ne eivät siis ole oikeudellisia viitteitä. Katso lisätietoja EU-tavaramerkkiä ja yhteisömallia koskevista asetuksista tai tavaramerkkiä/mallia koskevista ohjeista.

Lisätietoja siitä, miten EUIPO käsittelee henkilötietojasi, saat tietosuojalausekkeesta.
 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.