Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Miten luodaan uusi User Area -tili

Kun rekisteröidyt User Area -käyttäjäalueelle, pääset käyttämään hallintatyökalua, josta voit seurata tavaramerkkejäsi ja mallejasi, tilata uutissyötteitä, tehdä ilmoitusasetuksia tai luoda alaprofiileja.

Luot helposti uuden käyttäjätilin kohdasta "sign up" näytön oikeassa yläkulmassa.

Kuvakaappaus: ylätunniste, jonka kautta voi rekisteröityä

Ensimmäinen kysymys käyttäjätiliä luotaessa on, oletko aikaisemmin jättänyt hakemuksen Euroopan unionin teollisoikeuksien virastoon (EUIPO) (tavaramerkkiä, mallia tai vastustusta koskeva hakemus). Jos olet hakenut jotakin palveluamme aikaisemmin, olet jo käyttäjätietokannassamme ja sinulle on annettu tunnistenumero. Kuvakaappaus: ensimmäinen itselle tehtävä kysymys käyttäjätiliä luotaessa
 

Jos sinulla jo on tunnistenumero virastossa (vastaa myöntävästi (YES) ensimmäiseen kysymykseen), anna nimesi ja tunnistenumerosi paikantuaksesi rekisterissämme. Valinnan jälkeen voit jatkaa, ja sinulta pyydetään käyttäjänimeä tiliä varten. Salasana lähetetään sähköpostin, faksin tai postin välityksellä valintasi mukaan. Tili aktivoituu vasta, kun olet antanut salasanan.

Kuvakaappaus: myöntävä vastaus (yes) ensimmäiseen kysymykseen

Jos olet uusi käyttäjä (vastaa kieltävästi (NO) ensimmäiseen kysymykseen), anna käyttäjänimi ja sähköpostiosoite (käyttöönottolinkin lähettämistä varten) sekä joitakin henkilötietoja. Tili aktivoituu vasta, kun olet avannut sähköpostina saamaasi käyttöönottolinkin ja antanut salasanasi.

Kuvakaappaus: kieltävä vastaus (no) ensimmäiseen kysymykseen

Lisätietoja rekisteröitymisestä saa Help Centren asianomaisesta osiosta.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.