Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

 

Yhteisön tavaramerkkiä tai yhteisömallia koskevan muutoksenhakuilmoituksen jättäminen on helppoa eSearch plus -hakukoneen avulla. Sinun on oltava sisäänkirjautunut.

Avaa eSearch plus ja kirjoita hakuruutuun muutoksenhakusi kohteena olevan yhteisön tavaramerkin tai yhteisömallin tiedot.

Luonnososio

Valitse asianomainen tavaramerkki/malli tulossivulta ja klikkaa joko '+info' -linkkiä tai tavaramerkin/yhteisömallin nimeä.

Tavaramerkistä/mallista tulee näkyviin yksityiskohtainen näkymä, jossa on kaikki kyseisestä tiedostosta saatavissa olevat tiedot.

'Save'-painike (tallenna) rekisteröityä yhteisömallia koskevassa hakemuksessa

Mene aikajanan alla olevaan osioon "Actions and communications" (toimet ja viestintä) ja näpäytä kohtaa "Appeals" (muutoksenhaut).

'Save'-painike tavaramerkkihakemuksessa

Esiin tulee ponnahdusikkuna ja täytettäviä tekstikenttiä.

Henkilökohtainen viitenumero verkkohakemuksessasi

Kirjoita viesti (valinnainen) ja liitä mukaan tästä ladattava muutoksenhakukaavake ja siihen lisäämäsi tiedot. Muistathan allekirjoittaa kaavakkeen.

Viitesarake luonnostaulukossa

Näkyviin tulee pdf-asiakirja ja viestisi sekä mukaan liitetty muutoksenhakuilmoitus. Voit katsella tietoja ja tehdä niihin muutoksia ja/tai tallentaa PDF-asiakirjan tietokoneellesi. Klikkaa "vahvista"-kohtaa (Confirm) toimittaaksesi muutoksenhakuilmoituksen.

Viitesarake luonnostaulukossa

Muista verkkosivustoomme liittyvistä asioista saat lisätietoa neuvontamme (Help Centre) usein kysyttyjen kysymysten osiosta.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.