Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Haltijat / edustajat

Jos olet edustaja, saat luettelon edustamistasi haltijoista User Area -käyttäjäalueesi välilehdeltä "Haltija(t).

Owners section in the User Area

Tarkemmat tiedot haltijasta saat klikkaamalla haltijan tunnistenumeroa, jolloin tiedot näytetään eSearch plus-hakukoneellamme. Valitun haltijan nimeä ja osoitetta voi muuttaa verkossa eSearch plus -sovelluksessa kohdasta tietonäkymä.


  • Huomautukset
    • Lisää uusi huomautus: Klikkaa vaaleanharmaata kuvaketta sen elementin vieressä, johon haluat lisätä huomautuksen. Näin esiin tulee uusi ikkuna. Lisää huomautuksesi ja valitse "Tallenna".

    • Aikaisemmat huomautukset: Jos jostakin osasta on jo tehty huomautus, näytetty kuvake on väriltään tummemman harmaa. Aikaisemmin tehtyjä huomautuksia voi muuttaa siten kuin on selitetty ohjausnäkymä-osiossa.

  • Vcard

    Vcard, joka on sähköisten käyntikorttitiedostojen vakioformaatti, voi sisältää nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita, URL-osoitteita, logoja, valokuvia ja äänitallenteita.

    Klikkaa kuvaketta Vcard-sarakkeessa taulukossa. Näin aukeaa uusi ikkuna. Valitse ohjelma, jota haluat käyttää avataksesi Vcardin (oletusarvona on Microsoft Outlook).

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.