Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Kuvan perushaku

 1. Näpäytä kamerakuvaketta tai laatikkoa, johon voit vetää ja pudottaa kuvasi (yksi tavaramerkkihaussa ja enintään seitsemän mallihaussa). Käyttökelpoisia tiedostomuotoja ovat JPEG-, PNG-, GIF- ja TIFF-tiedostot, jotka ovat suurempia kuin 100 x 100 pikseliä ja enimmäiskooltaan 2 megatavua.


 2. Kun kuvasi on ladattu, voit

  • näpäyttää ja sovittaa suorakulmion valitaksesi haettavan kuvan (haettavien kuvien) alueen
  • vaihtaa kuvaa (kuvia), jota (joita) haluat hakea, näpäyttämällä roskakorikuvakkeita tai kohtaa ”Change image(s)”
  • valita, haluatko hakea tavaramerkkejä, malleja vai molempia. Kun lataat yhden kuvan, voit hakea molempia, jos lataat useamman kuin yhden kuvan, järjestelmä näyttää tulokset vain malleista.
  • Jos haluat tehdä yhdistetyn haun sekä kuvan että tavaramerkin nimen tai mallin sanaelementtien perusteella, kirjoita tarvittavat merkit hakupalkkiin.


 3. Näpäytä nyt hakupainiketta (Search).

  Oletusarvoisesti näkyviin tulee kuvanäkymä, mutta voit myös valita tietonäkymän ja luettelonäkymän tulosten näyttämiseksi ja jopa valita, miten monta tulosta haluat näkyviin sivua kohden (5–100).

  Tietonäkymä

  Tietonäkymä

  Luettelonäkymä

  Luettelonäkymä

  Kuvanäkymä

  Kuvanäkymä 4. Voit esikatsella kunkin tavaramerkin tai mallin tietoja, tarkistaa sen kaikki tiedot, lähentää kuvia tai luoda raportteja. Mallien tulosvälilehdessä voit selata saatavilla olevia mallin eri näkymiä näpäyttämällä nuolia kuvan sivulla.

   

  Raporttien luominen: Valitse tavaramerkit tai mallit, jotka haluat sisällyttää raporttiisi, näpäyttämällä kunkin kuvan vieressä olevaa valintaruutua, ja valitse Luo PDF-tiedosto (Generate PDF). Valintasi mukainen raportti luodaan välittömästi. Voit myös valita vaihtoehdon valitse kaikki (select all). Sen avulla voit valita raporttiin enintään 100 tavaramerkkiä.

  Saat lisätietoa tavaramerkistä tai mallista liikuttamalla hiirtä kuvan päällä ja valitsemalla ”View full info”.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.