Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Rekisteröidy

Päästäksesi EUIPO:n User Area -alueelle joudut rekisteröimään tietosi. Mene asianomaiseen kohtaan (Sign up) näytön oikeassa yläkulmassa ja seuraa ohjeita.

 
 • Miksi rekisteröityminen on välttämätöntä?

  EUIPO-tilisi kautta pääset käyttämään erilaisia verkkopalveluita, jotka eivät ole rekisteröimättömien käyttäjien ulottuvilla. Tällaisia etuja ovat mahdollisuus ilmoitusten ja alaprofiilien tekoon.

  Jotkin palvelut, kuten maksutapahtumat, edellyttävät henkilötietojen antamista. Sisäänkirjautuminen tarjoaa käyttäjän tallennetuille tiedoille suojatut yhteyskäytännöt.

  Myös asiakirjojen lataaminen tietystä tiedostosta edellyttää kirjautumista.

 • Oletko tehnyt EUIPO:lle hakemuksia aiemmin?

  Käyttäjät, jotka ovat jo tehneet hakemuksia Euroopan unionin teollisoikeuksien virastolle (EUIPO), ovat saaneet tunnistenumeron. On tärkeää käyttää tätä tunnistenumeroa ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen yhteydessä, jotta kaikki tähän numeroon liittyvät tiedostot näkyisivät User Area -alueesi ohjausnäkymässä.

 • Käyttäjän tiedot

  Käyttäjiä on kahdenlaisia, yrityksiä/henkilöitä sekä edustajia. Ellet sovi kumpaankaan ehdotettuun käyttäjätyyppiin, valitse "yritys" tai "henkilö". Valinta mahdollistaa rajoittamattoman pääsyn User Area -alueen kaikkiin toimintoihin.

 • Käyttäjätilin aktivointi
  1. Jos olet aiemmin jättänyt hakemuksen EUIPOlle ja sinulla on tunnistenumero:
   1. jos ilmoitit sähköpostiosoitteen, aktivointikoodin sisältävä viesti lähetetään samaan sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit, kun EUIPOn tunnistenumero annettiin.
   2. jos et ilmoittanut sähköpostiosoitetta, lähetä virastolle postitse kirje, jossa ilmoitat sähköpostiosoitteesi. Kun tietosi on päivitetty, voit luoda tilin.
  2. Jos et ole koskaan aiemmin täyttänyt hakemusta EUIPOlle, sinun on annettava sähköpostiosoite, johon saat rekisteröidyttyäsi aktivointikoodin.

   Vastattuasi kaikkiin lomakkeen pakollisiin kenttiin saat aktivointikoodin sisältävän sähköpostiviestin. Seuraa ohjeita saattaaksesi aktivoinnin päätökseen ja kirjaudu EUIPOn User Area -alueelle.

   Kun tili on luotu, saat EUIPOlta tunnistenumeron, kun jätät EU-tavaramerkkiä tai yhteisömallia koskevan hakemuksen tai väiteilmoituksen tai nimeät edustajan.
 • Lisätiedot (Additional information)

  Käyttäjätunnus

  Käyttäjänimessä on oltava 8–20 merkkiä pienin latinalaisin aakkosin (a–z). Siihen täytyy sisältyä vähintään yksi numero (0–9).

  Sähköpostiosoite

  Muistutukset EUIPO:n viesteistä lähetetään tähän osoitteeseen (jos valittuna on viestien vastaanottaminen User Arean kautta). Sähköpostimuistutus lähetetään vain tiedoksi. Se ei ole viraston virallinen ilmoitus. Tarkista säännöllisesti, onko User Arean viestilaatikossa uusia ilmoituksia virastolta.

  Salasanakäytäntö

  Salasanassa on oltava vähintään kahdeksan latinalaista kirjainta. Siinä on oltava vähintään yksi numero (0–9). Salasana ei saa olla sama kuin käyttäjätunnuksesi. Älä käytä samaa merkkiä kolmesti peräkkäin (esim. aaa, 111), sarjoja (esim. 123, abc) tai erikoismerkkejä (esim. #, *). Esimerkkejä hyväksyttävistä salasanoista: ThinkOn1980Phrases, About2Pass2Me, safe1Should2Be3.

  Viestintätapa

  On erittäin suositeltavaa, että viestit valitaan vastaanotettaviksi User Arean kautta. Jos valitset tämän tavan, huomaa, että saat kaikki viestit User Area -käyttöalueellesi. Jos olet valinnut vastaanottavasi muistutuksen sähköpostiosoitteeseesi, huomaa, että sähköpostimuistutus lähetetään vain tiedoksi. Se ei ole viraston virallinen ilmoitus (EX-20-9). Tarkista säännöllisesti, onko User Arean viestilaatikkoon tullut virastolta uusia ilmoituksia (Käyttäjäaluetta koskevat ehdot).

  Yhteenliittymä

  Jos rekisteröit tiliä edustajien yhteenliittymälle, rekisteröintilomakkeessa on oltava kaikki sitä koskevat tiedot. Voit muuttaa yhteenliittymän tietoja User Area -alueella kohdasta "Vaihtoehdot".

  Oikeudellinen muoto

  Jos rekisteröit tiliä yritykselle ja haluat sen oikeudellisen muodon (esim. Ltd, Plc, Oyj ) näkyvän virallisissa julkaisuissa, nämä tiedot on annettava kentässä "yrityksen nimi" sekä "oikeudellinen muoto".

  Yrityksen koko

  Lisätietoja kohdasta Yrityksen koko tästä linkistä

  Toimiala

  Lisätietoja kohdasta Toimiala tästä linkistä

  Taloudellinen yhteys

  Jos rekisteröit tiliä työntekijäedustajalle, valitse ruutu kohdassa "taloudelliset yhteydet". Jos olet suoraan hakijan palveluksessa, älä valitse tätä kohtaa; riittää, kun annat etu- ja sukunimesi. Jos kuitenkin työskentelet yrityksessä, jolla on todellinen ja toiminnassa oleva liike Euroopan unionissa ja jolla on taloudellisia yhteyksiä hakijaan, joka ei sijaitse EU:ssa, valitse tämä kohta, anna tietoa taloudellisista yhteyksistä ja ilmoita yrityksen nimi.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.