Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

EUIPO on kaikin tavoin sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laatupalveluja. Välineet, tuotteet, prosessit ja tietotekniset ratkaisut auttavat virastoa parantamaan toiminnallista tehokkuutta ja tarjoamaan käyttäjille tasokkaita teknisiä ratkaisuja heidän liiketoimintansa tarpeisiin. Tässä osiossa on viraston toimintaprosesseja koskevia asiakirjoja, kuten pääjohtajan päätöksiä ja hallintoneuvoston kokousten asiaan liittyviä asiakirjoja.

Päätös Nro ADM-20-31

Viraston sisäistä rakennetta koskeva päätös

Pääjohtajan tekemässä päätöksessä esitetään viraston rakenne, mukaan lukien sen jako osastoihin ja yksiköihin. Siinä esitetään myös kunkin osaston vastuualue ja rooli.


PDF

Työohjelma

 

Työohjelma kattaa kaikki viraston seuraavalle vuodelle suunnittelemat toimet ottaen samanaikaisesti huomioon keskeiset määriä koskevat oletukset (saapuvat tavaramerkit ja mallit) ja niiden vaikutuksen toimintaan.


PDF Lisätietoja >>

EUIPOn vuosikertomus

 

Virasto julkistaa vuosittain vuosikertomuksensa, joka sisältää tietoa edellisen vuoden keskeisestä toiminnasta ja saavutuksista tilastotietoja ja muuta asiaan liittyvää tietoa.


PDF Lisätietoja >>

Käyttäjätyytyväisyyskysely

 

Käyttäjätyytyväisyyskyselyn tarkoituksena on mitata käyttäjien tyytyväisyyttä viraston tarjoamiin palveluihin. EUIPO on tehnyt käyttäjätyytyväisyyskyselyjä vuodesta 2005 alkaen.


PDF Lisätietoja >>

Asiakirja Päivämäärä Lataa
Viraston hallintoneuvosto   Lisätietoja >>
EUIPO Service Charter   More Details >>
SP2020 Benefits report   PDF
SP2020 achievements assessment report    

 

Otsikko DIN Luotu Tarkastelu
Can’t find what you are looking for? Request here
Sivu on päivitetty viimeksi 26-11-2021
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja