Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

EUIPO on mukana suuressa määrässä verkostoja, jotka kattavat kaikki immateriaalioikeuksien näkökohdat niiden elinkaarella. Tietojen jakaminen, yhteistyö Euroopassa ja sen ulkopuolella, teollis- ja tekijänoikeuksien loukkausten eurooppalaisen seurantakeskuksen työ sekä käyttäjäjärjestöjen ja yritysten tukeminen kentällä ovat kaikki osa viraston yhteistyön ja suhteiden pääomaa. Täältä saat asiakirjoja, jotka liittyät EUIPO:n suhteisiin ja yhteistyöhön muiden immateriaalioikeusvirastojen kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa, sidosryhmiin ja laajaan käyttäjäyhteisöön sekä kansainvälisiin organisaatioihin ja toisiin EU:n elimiin ja virastoihin.

Seurantakeskuksen
monivuotinen suunnitelma

Seurantakeskuksen jatkettu monivuotinen suunnitelma 2019–2020 jatkoi vuosien 2014–2018 monivuotista suunnitelmaa EUIPOn vuoden 2020 strategisen suunnitelman päättymiseen asti (kesäkuu 2020). Seurantakeskuksen viiden seuraavan vuoden strategiset tavoitteet ja keskeiset aloitteet sisältyvät nyt kokonaisuudessaan EUIPOn strategiseen suunnitelmaan 2025


PDF

EUIPO Academy
Oppimisportaali

 

EUIPO Academy tuottaa teollis- ja tekijänoikeuksiin liittyviä kursseja, verkkoseminaareja ja tutorointia verkossa. Kursseja on teollis- ja tekijänoikeuksien peruskysymyksistä aina edenneen tason osioihin erityisistä lainsäädännön ongelmista tai täytäntöönpanokysymyksistä.
 


Lisätietoja >>

EUIPO/Alicante, vaikutustutkimus

 

Alicanten kauppakamarin tekemä sarja raportteja EUIPO:n vaikutuksesta – taloudellisesta ja yhteiskunnallisesta – Alicantessa ja Valencian alueella.


PDF

Pan-European Seal – Euroopan laajuinen patenttisuoja
Ammattikoulutusohjelma

 

EUIPO, Euroopan patenttivirasto ja niiden korkeakoulukumppanit organisoivat patenttisuojan Euroopan laajuisen ammattikoulutusohjelman. Koulutus kestää vuoden, ja se suoritetaan palkallisena harjoitteluna korkeakoulututkinnon jälkeen.


Lisätietoja >>

 

Otsikko DIN Luotu Tarkastelu
Can’t find what you are looking for? Request here
Sivu on päivitetty viimeksi 20-09-2021
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja