Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Menu

EUIPO investoi ihmisiin ja työsuojeluun, jotta sen henkilöstö olisi taitavaa, sitoutunutta ja tasapainossa. Tämä osio sisältää asiakirjoja, jotka liittyvät viraston henkilöstöhallintoon ja rekrytointiin, kuten henkilöstöosaston vuosikertomus sekä hallinnollisia päätöksiä viraston rakenteesta.

Henkilöstöhallinto
vuosikertomus

 

EUIPOn pääasiallinen toiminta henkilöstöhallinnon alalla mukaan lukien tiedot ja tilastotiedot rekrytointiasioista ja muista siihen liittyvistä asioista.


PDF

EUIPOn petostentorjuntastrategia

 

Viraston petostentorjuntastrategia, jonka tavoitteena on sisällyttää vahva petostentorjuntakulttuuri kaikkeen EUIPO:n toimintaan.


PDF

Vuotuinen henkilöstöpolitiikan
suunnitelma

Julkaistu 19.12.2017

Suunnitelma esiteltiin työohjelman ja siihen liittyvän talousarvion yhteydessä. Se tarjoaa keinon toteuttaa työohjelmaan kuuluvan toiminnan ja hankkeet.


PDF

Henkilöstösäännöt

Julkaistu 17.12.2013

Henkilöstösäännöt on virallinen asiakirja, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti EU:n henkilöstöä koskevat säännöt, periaatteet ja työehdot.


PDF Lisätietoja >>

Asiakirja Päivämäärä Lataa
Henkilöstön tyytyväisyyskysely 14.4.2018 PDF
Sopimus päätoimipaikasta 29.8.2013 PDF
Ohjeet eturistiriitojen ehkäisemisestä ja hallinnasta   PDF

 

Otsikko DIN Luotu Tarkastelu
Can’t find what you are looking for? Request here
Sivu on päivitetty viimeksi 11-05-2022
Käytämme sivustollamme evästeitä sellaisten teknisten ominaisuuksien tukena, jotka parantavat käyttäjäkokemustasi. Käytämme myös analytiikkaa. Näpäytä saadaksesi lisätietoja