Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Pankkisiirrot

Useimmat pankit maksavat ulkomaan maksut kolmantena osapuolena toimivan pankin kautta, mutta ne eivät aina välitä kaikkia tarvittavia tietoja tälle pankille. Anna siis pankillesi selkeät ohjeet näiden tietojen antamisesta siirron yhteydessä.

Kysy pankiltasi, periikö se tai jokin sen käyttämä kolmantena osapuolena toimiva pankki siirtomaksun. Jos perii, varmista, että tilillemme siirretään koko summa. Olemme ohjeistaneet pankkejamme olemaan perimättä mitään maksuja.

Muista maksaa maksu ajoissa. Useimmat maksut on suoritettava tietyn ajan kuluessa. Suosittelemme, että pyydät pankkiasi maksamaan maksun viimeistään 10 päivää ennen eräpäivää, jotta se varmasti saapuisi ajoissa. Maksun myöhästyminen on riski oikeuksiesi kannalta.

 

Tavaramerkkihakemuksen perusmaksu

Tavaramerkki syntyy sen hakemispäivänä. Mitä pikemmin tavaramerkin saa, sitä parempi. Jos haluat, että hakemuksen jättämispäivästä tulee hakemispäivä, 850 euron perusmaksun (johon sisältyy yksi luokka) on tultava jollekin pankkitileistämme kuukauden kuluessa hakemuksen jättämispäivästä. Jos maksu saapuu sen jälkeen, hakemispäiväksi merkitään päivä, jolloin maksu on saapunut tilillemme (mikäli kaikki muut hakemispäivän myöntämisen ehdot täyttyvät). Muista myös, että me emme lähetä maksupyyntöä. Sinun asianasi on varmistaa, että maksu saapuu ajallaan.

 

Väitemaksu

Väitemaksun, jonka määrä on 320 euroa, on tultava jollekin pankkitileistämme väiteilmoituksen esittämiseen varatun määräajan kuluessa eli kolmen kuukauden kuluessa sen tavaramerkin julkaisemisesta, jota väite koskee. Muussa tapauksessa väitettä ei hyväksytä.

Lisätietoja on pankkisiirtoja koskevissa suosituksissamme.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.