Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Perushaun tulokset

Tulokset näkyvät neljällä välilehdellä:

 • Tavaramerkit
 • Mallit
 • Haltijat
 • Edustajat

Huomaa, että oletusarvoisesti näyttöön tulevat tavaramerkit. Tulokset malleista, haltijoista tai edustajista saa näkyviin klikkaamalla asianomaista välilehteä taulukon yläreunassa.

Sovellus näyttää oletusarvoisesti enintään 15 tulosta sivua kohden. Jos haluat vaihtaa hakutulosten sivua, klikkaa sivunumeroa taulukon oikeassa yläkulmassa tai seuraavan sivun nähdäksesi nuolikuvaketta oikealle tai vasemmalle. Hakutulosten määrä näkyy välilehden otsikon vieressä, esimerkiksi: 197 hakutulosta 14 sivulla 0,338 sekunnissa.

Kuvakaappaus perushausta eSearch-työvälineessä
 

Luettelonäkymässä välilehtien otsikoiden alla on seuraavat kuvakkeet:

 • Ilmoitusasetukset (välilehdet "Tavaramerkit" ja "Mallit")

  Ilmoitukset voi aktivoida tästä kuvakkeesta Ilmoituskuvake. Lue lisää ilmoituksista täältä.

 • PDF (nähtävissä kaikilla välilehdillä)

  Voit lukea tämän sivun tulokset myös PDF-muodossa klikkaamalla PDF-kuvaketta PDF-kuvake.

  Huomaa: koska sovellus näyttää oletusarvoisesti enintään 15 tulosta sivua kohti, PDF-tiedosto sisältää vain ensimmäiset 15 tulosta. Saat lisää tuloksia PDF-muodossa, kun siirryt seuraavalle sivulle ja klikkaat uudelleen PDF-kuvaketta. Toista tämä tarvittaessa.

 • vCard (nähtävissä Haltijat- ja Edustajat-välilehdillä)

  vCard on sähköisten käyntikorttien vakiotiedostoformaatti. Se sisältää nimen, osoitteen, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteen ja muita yhteystietoja, ja siihen pääsee välilehtien Haltijat ja Edustajat tulososion kautta klikkaamalla kuvaketta vCard-kuvake oikealla.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.