Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Miten hallinnoit kaikkia luettelojasi

Tämä järjestelmän osa tallentaa luettelot, jotka olet luonut tavara- ja palvelukeräimessä. Jos sinulla on useita luetteloja, tämä väline auttaa sinua hallinnoimaan ja muokkaamaan niitä sekä käyttämään niitä uudelleen. Hallinnointiväline kiinnittää huomiotasi myös yhtenäistetyn tietokannan viimeisimpiin muutoksiin, edistää Fast Track -järjestelmän käyttöä ja sisältää toiminnon, jossa voi ehdottaa nimikkeitä otettaviksi mukaan kuukausittain tehtävän nimikkeiden tarkistuksen yhteydessä.

Hallinnointivälineessä on kolme tärkeää toimintovälilehteä:

 • Omat luetteloni

  Uusi
  Täällä näet kaikki luodut tavara- ja palveluluettelot ja niiden tiedot, kuten luettelon nimi, kieli, luokat, yhtenäistetyn tietokannan noudattaminen, viimeisimmät päivitykset ja toiminnot.

  Voit suorittaa seuraavat toiminnot:

  Toiminto, joka ilmoittaa sinulle, että jokin nimikkeesi on muuttunut yhtenäistetyssä tietokannassa (HDB), ja ohjaa sinut Viimeisimmät julkaisumuutokset -välilehdelle.

  Toiminto, joka avaa tavara- ja palvelukeräimen niin, että voit muokata sitä.

  Toiminto, joka lataa valitun luettelon – näpäytä kohtaa "Lataa" tallentaaksesi luettelosi ulkoisena asiakirjana tietokoneellesi. Valitse ponnahduslaatikosta haluamasi tiedostomuoto (.txt tai .csv) lataamista varten ja se, missä haluat katsoa sitä tietokoneellasi. Huomaa, että voidaksesi ladata sen sinun täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, saat kehotuksen kirjautua sisään.

  Vie sähköiseen hakemukseen (yksityiskohtaisella tai viisivaiheisella lomakkeella) – valitse tämä viedäksesi tavara- ja palveluluettelon sähköiseen hakemukseen. Valitse sitten haluamasi sähköisen hakemisen menetelmä viemistä varten – joko yksityiskohtainen lomake tai viisivaiheinen lomake.

  Poista luettelo – näpäytä tätä poistaaksesi luettelosi pysyvästi.

  Laajenna luettelon sisältöä ja lisää tai muokkaa huomautuksia niin halutessasi.

  Voit luoda uuden luettelon käyttäen välilehteä , joka vie sinut automaattisesti tavara- ja palvelukeräimeen.

  Voit tehdä luettelossasi nopean haun.

  Jos käsittelet useampia luetteloja, voit pyytää hallinnointivälinettä näyttämään sinulle tietyn määrän luetteloja sivua kohti.

   

 • Uusimmat muutokset yhtenäistetyssä tietokannassa

  Tässä osiossa voit tarkistaa yhtenäistetyn tietokannan uusimmat muutokset ja päivittää tarvittaessa tietosi. Yhtenäistetty tietokanta päivitetään kuukausittain, jotta se pysyisi ajan tasalla markkinoiden ja käyttäjien tarpeiden suhteen. Kutakin päivitystä edeltää kaikkien osallistuvien virastojen luokitusasiantuntijoiden enemmistöpäätös. Tästä yhteenvedosta näet, mitkä nimikkeet lisättiin ja mitkä poistettiin maaliskuussa 2015.

   

 • Ehdotettavat nimikkeet

  Näpäytä tästä ehdottaaksesi nimikettä, jonka haluaisit mukaan yhtenäistettyyn tietokantaan. Voit ehdottaa enintään viittä nimikettä kuukaudessa ja tarkistaa niiden tilan tästä.

  Kun olet lähettänyt nimike-ehdotuksen, voit tarkistaa sen tilan ... Ensin luokitusasiantuntijamme arvioivat ehdotuksesi ja päättävät, voidaanko nimikettä ehdottaa hyväksyttäväksi vai katsotaanko se kelpaamattomaksi. Jos nimike tässä vaiheessa hyväksytään, EU-tavaramerkkivirastot suorittavat lopullisen äänestyksen siitä, hyväksytäänkö vai hylätäänkö nimike.

   

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.