Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Vaihtoehdot

User Area -käyttäjäalueen Vaihtoehdot-kohdassa voit katsella ja muuttaa henkilötietojasi ja kirjautumistietojasi sekä muuttaa asetuksiasi ja hallita alaprofiilejasi.

User Area -käyttäjäalueen Vaihtoehdot-osio

Näpäytä Vaihtoehdot-välilehteä User Area -käyttäjäalueesi vasemmalla puolella olevasta valikosta päästäksesi tähän osioon.

Vaihtoehdot-alueen kuvake on tällainen: Vaihtoehdot-kuvake

User Area -käyttäjäalueen Vaihtoehdot-osiossa on neljä välilehteä:

 • Kirjautumistiedot

  Voit muuttaa hallinnollisen sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

  Kun olet saanut uusia viestejä tai uuden ilmoituksen, lähetämme sinulle tiedon tästä hallinnolliseen sähköpostiosoitteeseesi. Hallinnollista sähköpostia käytetään myös unohtuneen salasanan palauttamisessa käytettävässä toiminnossa.

  Sivun alalaidassa näkyy kolme viimeisintä onnistunutta kirjautumista ja kolme viimeisintä epäonnistunutta kirjautumisyritystä.

  Ilmoita epäilyttävästä toiminnasta
  Jos haluat ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta, esimerkiksi kirjautumistyrityksestä tuntemattomasta lähteestä, voit tehdä sen sivun alalaidassa olevan linkin kautta.

 • Henkilötiedot

  Voit muuttaa nimeäsi ja osoitettasi, postiosoitettasi ja yhteystietojasi.

  Kaikkia tähän kohtaan tekemiäsi muutoksia sovelletaan kaikkiin niihin EU-tavaramerkkejä/rekisteröityjä yhteisömalleja koskeviin menettelyihin, joita ollaan suorittamassa samalla EUIPO-tunnistenumerolla.

  Nimesi ja/tai osoitteesi muuttamisesta seuraa merkintä EUIPO:n käsittelemään rekisteriin (kirjaus rekisteriin). Jos haluat, että tietyn tavaramerkin tai mallin haltijan muuttuminen rekisteröidään, sinun on pyydettävä haltijuuden siirtämisenrekisteröimistä.

 • Asetukset

  Viestejä ei enää maaliskuusta 2021 lähtien lähetetä faksilla tai kirjeitse. Virasto lähettää tästedes viestit User Area -käyttäjäalueen kautta.

  Voit halutessasi tilata sähköposti-ilmoituksen, kun User Area -käyttäjäalueelle on tullut uusi viesti.

  Viestien oletuskielen voi muuttaa pudotusvalikosta. Valitse yksi EU:n 23:sta virallisesta kielestä. Yksittäisiä asiakirjoja koskevat viralliset viestit lähetetään kuitenkin sillä kielellä, jota on käytetty kyseistä asiakirjaa koskevassa menettelyssä.

 • Alaprofiilit

  EUIPO:n User Area -tilin kautta voit käyttää erilaisia henkiseen omaisuuteen liittyviä palveluja, jotka eivät olet rekisteröimättömien käyttäjien käytettävissä. Näihin etuihin kuuluu mahdollisuus luoda alaprofiileja yrityksen työntekijöille tai yhdistyksen jäsenille. Luomillasi alaprofiileilla on tietyt pääsyoikeudet tietoon, joka on tallennettu käyttäjäalueellesi.

  Jos haluat lisätä uuden alaprofiilin, näpäytä alaprofiilivälilehden oikeassa kulmassa olevaa painiketta. Uuteen ikkunaan avautuu lomake, jonka kentät ovat oletusarvoisesti tyhjät.

  Lomakkeessa on käyttöehdot jokaista alaprofiilin käyttäjää varten. Käyttöehtojen oletuksena on käytetty sanaa "kyllä". Alaprofiileihin voi tehdä muutoksia näpäyttämällä sarakkeessa Edit olevaa kynäkuvaketta Kynäkuvake.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.