Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Haku kuvan perusteella eSearch plus -tietokannassa

Kuvahaku
 

 

Ominaisuudet ja edut:

camera_search_image

eSearch plus hyödyntää kuvantunnistustekniikkaa samannäköisten tavaramerkkien ja mallien löytämiseksi. Hakujärjestelmä analysoi värit, muodot ja pintarakenteet ilman avainsanoja, joihin perinteiset tekstihakujärjestelmät perustuvat.

Tavaramerkkihaussa järjestelmään voi ladata yhden kuvan ja mallihaussa enintään seitsemän kuvaa kerralla. Käyttökelpoisia tiedostomuotoja ovat JPG, PNG, GIF ja TIFF.

camera_search_image

Älykkäämpi, merkityksellisempi

Kuvahakualgoritmit tuottavat kattavampia ja parempia tuloksia eSearch plus -tietokannassa.

camera_search_image

Haku on helpompaa

Sanallista kuvausta ei tarvita, sillä eSearch plus löytää tarkasti samankaltaiset kuvat. Se tunnistaa ja ehdottaa automaattisesti tavaramerkkikuvien todennäköisiä Wienin luokituksen koodeja ja mallikuvien todennäköisiä Locarnon luokkia.

camera_search_image

Paremmat hakuraportit

Valitse tuloksia eri sivuilta luodaksesi yhden Excel-muotoisen hakuraportin, johon saa laajennettuna tuhat tulosta.

camera_search_image

Uusi rajaustyökalu

Valitse kuvasta tietty alue hyvin tarkkaa hakua varten eSearch plus -tietokannasta.

camera_search_image

Tehosta hakua luokitusten avulla

Yhdistä Wienin ja Nizzan luokitukset kuvahakuusi. Ominaisuus on käytettävissä tarkennetussa haussa.

camera_search_image

Yhdistä hakuusi muita kriteerejä

Lisää esimerkiksi tavaramerkin nimi, tyyppi tai hakemispäivä.

 

 

Vinkkejä ja niksejä kuvahaun parantamiseksi:

  1. Ladattavien kuvien laatu voi vaikuttaa huomattavasti tuloksiin. Kannattaa ladata kuvia, joissa on neutraali tausta. Varjot, laadulliset puutteet ja muut tekijät voivat vaikuttaa siihen, että tavaramerkkisi tai mallisi kuvasta (kuvista) ei saada parhaita mahdollisia hakutuloksia.


  2. Saat tarkkoja tuloksia, kun varmistat, että kohdennat valintakehyksen nimenomaan siihen alueeseen, jota haluat hakea.


  3. Malleja haettaessa kannattaa ladata samasta mallista useita kuvia, sillä se lisää mahdollisuuksia saada tarkkoja tuloksia.


  4. Mahdollisimman hyvien hakutulosten saamiseksi kannattaa käyttää erityyppisiä visuaalisia esityksiä, kuten kuvia, piirroksia jne. Järjestelmä tuo yleensä tuloksia ladatun kuvan tyyppiä vastaten. Jos lataat valokuvan, järjestelmä antaa ensimmäisenä pääasiassa valokuvia.


  5. Vältä mallihaussa antamasta yleisiä ja yksinkertaisia muotoja, kuten ympyröitä. Tämä vähentää mahdollisuutta saada asiaankuulumattomia tuloksia (kohinaa), koska tällaiset mallit ovat yleisiä.

 

Aiheet

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.