Siirry kotisivulle
EUIPO
Suojaa tavaramerkkisi ja mallisi Euroopan unionissa.

Suojaa henkinen omaisuutesi Euroopan unionissa

Ilmoitusten aktivointi

Voit asettaa eSearch plus -välineen välilehdillä Tavaramerkit sekä Mallit seurantailmoitustoiminnon ja tarkkailuilmoitustoiminnon. Asetukset voi tehdä luettelo- tai tietonäkymässä.

Voit myös asettaa .eu-verkkotunnuksia koskevia ilmoitustoimintoja eSearch plus -sovelluksen välilehdestä Tavaramerkit sekä EUIPOn verkkosivuston User Area -käyttäjäalueelta.


 • Katseluilmoitukset

  Katseluilmoituksen voi tehdä eSearch plus -välineellä EU-tavaramerkkien (EUTM) ja rekisteröityjen yhteisömallien (RCD) välilehdillä. Ilmoitus perustuu sisäänkirjautuneen käyttäjän tarkennettua hakua varten valitsemiin kriteereihin.

  Jos olet esim. tehnyt julkaistuja tavaramerkkejä koskevan tarkennetun haun luokan 12 tavarat kattavalle tavaramerkille, jonka nimi sisältää kirjaimet "Hi", saat X tulosta. Tämän jälkeen aktivoit katseluilmoituksen. Katseluilmoitus lähetetään sinulle, kun samat kriteerit sisältävä uusi tavaramerkki (nimi sisältää kirjainyhdistelmän 'Hi' luokassa 12 jne.) julkaistaan. Nyt tulosten määrä on erilainen kuin alkuperäisen haun.

 • Katseluilmoituksen aktivoiminen

  Katseluilmoitus voidaan aktivoida tulosluettelosta (luettelonäkymä) perushaun tai tarkennetun haun jälkeen seuraavasti:

  1. Tee ilmoitusaktivointi klikkaamalla megafonin kuvaa /megafonikuvaketta Ilmoituskuvake ylhäällä taulukon vasemmalla puolella. Tällöin aukeaa uusi ponnahdusikkuna.
  2. Nimeä ilmoituksesi näin:
   • valitse aiemmin luotu ilmoitusnimi pudotusvalikosta,
   • valitse uusi nimi ja kirjoita se oikealla olevalle tekstialueelle.
  3. Rasti kohta "Ilmoitukset sähköpostina" (Receive alert by email), jos haluat kopion ilmoituksesta omaan sähköpostiisi.
  4. Näpäytä painiketta "aktivoi ilmoitus" (Set alert).

  Jos ilmoituksen aktivointi on onnistunut, saat ilmoituksen ponnahdusikkunan alaosaan.

 • Seurantailmoitukset

  Seurantailmoitus voidaan asettaa erityisten tapahtumien seuraamiseksi, jotka liittyvät EU-tavaramerkkeihin, rekisteröityihin yhteisömalleihin ja EU-tavaramerkkien kanssa identtisiin .eu-verkkotunnuksiin. Voit valita, mistä asioista haluat ilmoituksen, esimerkiksi:

  • tavaramerkin tilan muuttuminen
  • tavaramerkki uusittava
  • haltija/edustaja vaihtuu
  • väiteaika päättymässä
  • identtisiä .eu-verkkotunnusrekisteröintejä.
 • Seurantailmoituksen aktivointi

  Seurantailmoitus voidaan aktivoida tavaramerkkien tai mallien tietonäkymäosiossa sen jälkeen, kun perushaku tai tarkennettu haku on tehty.

  1. Näpäytä painiketta "aktivoi ilmoitus" Painike, jolla aktivoidaan ilmoitus (Set alert) ylhäällä tietonäkymän oikealla puolella.

   Nyt aukeaa ponnahdusikkuna ja voit valita rastittavat laatikot riippuen siitä, mitä EU-tavaramerkkien ja rekisteröityjen mallien tilan muutoksia haluat seurata.

  2. Nimeä ilmoituksesi valitsemalla yksi vaihtoehto näin:
   • valitse aiemmin luotu ilmoitusnimi pudotusvalikosta,
   • luo uusi nimi ja kirjoita se oikealla olevalle tekstialueelle.
  3. Rasti kohta "Ilmoitukset sähköpostina" (Receive alert by email), jos haluat kopion ilmoituksesta omaan sähköpostiisi.
  4. Näpäytä painiketta "aktivoi ilmoitus" (Set alert).
This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.