Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Kako mogu kreirati novi račun u sučelju User Area?

Prijavom u sučelju User Area stječete pristup kontrolnoj ploči s naprednim funkcijama putem koje možete pratiti svoje žigove i dizajne, pretplatiti se na naše novosti, postavljati nadzorna upozorenja ili kreirati potprofile.

Možete na jednostavan način kreirati novi korisnički račun klikom na opciju „Prijavi se" koja se nalazi u gornjem desnom kutu vašeg zaslona.

Snimka zaslona sa zaglavljem u kojem možete pronaći mogućnost prijave

Prvo pitanje koje si morate postaviti pri kreiranju korisničkog računa jest imate li već druge prethodne prijave pri Uredu Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO) (prijava žiga EU-a, prijava dizajna ili prigovor). Ako ste se već prijavljivali za neku od naših usluga, vaš korisnički račun postoji u našoj korisničkoj bazi podataka i dodijeljen vam je korisnički broj (ID). Snimka zaslona s prvim pitanjem koje si morate postaviti pri kreiranju korisničkog računa
 

Ako već imate korisnički broj (ID) pri Uredu (kliknite na DA na prvo pitanje), trebate upisati svoje ime i svoj ID kako biste se pronašli u našoj bazi podataka. Po odabiru možete nastaviti, a od vas će se zatražiti unos korisničkog imena za mrežni račun. Zaporka će vam biti poslana e-poštom ili faksom/poštom ovisno o vašem odabiru. Račun će se aktivirati tek nakon što unesete zaporku.

Snimka zaslona nakon što odgovorite potvrdno na prvo pitanje

Ako ste novi korisnik, (kliknite NE na prvo pitanje), morate unijeti korisničko ime i adresu e-pošte (koja će se upotrijebiti za slanje poveznice za aktivaciju) te neke osobne podatke. Račun će se aktivirati tek nakon što unesete zaporku pomoću poveznice za aktivaciju koja vam je poslana e-poštom na kraju postupka.

Snimka zaslona nakon što odgovorite niječno na prvo pitanje

Više informacija o prijavi potražite u odgovarajućoj rubrici odjeljka Centar za pomoć.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.