Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Kako mogu prilagoditi i ispisati prikaz u tražilici eSearch plus?

Tražilica eSearch plus predstavlja ulaznu točku za EUIPO-ovu bazu podataka žigova, dizajna, nositelja, zastupnika i službenih glasnika. Nakon što ste se prijavili, pored osnovnih informacija kao što su vrste žigova ili datum objave, možete pristupiti i naprednijim obilježjima kao što su upozorenja ili možete preuzeti korespondenciju za određeni predmet.

S pomoću tražilice eSearch plus također možete pretraživati figurativne žigove korištenjem slika kao parametara pretrage. Jednostavno povucite i ispustite bilo koju sliku u polje za pretraživanje za dobivanje rezultata o žigovima sličnog izgleda.

Rezultate pretraživanja također možete prilagoditi i ispisati prema svojim željama.

Tražilici eSearch plus možete pristupiti iz gornjeg desnog kuta EUIPO-ovog portala ili putem okvira za pretraživanje:

snimka zaslona koja pokazuje okvir za pretraživanje žigova i dizajna

U rezultatima pretraživanja kliknite na naziv datoteke ili na poveznicu „+ info".

Detaljni prikaz datoteke

Tražilica eSearch plus kao zadanu vrijednost prikazuje sve dostupne podatke o datoteci u različitim odjeljcima. Redoslijed prikaza informacija možete promijeniti desnim klikom na sivo područje u zaglavlju odjeljka. Pojavit će se ikona sa četiri strelice Ikona Pomakni te ćete moći dovući odjeljak na odabrano mjesto. Taj će se redoslijed zadržati i pri ispisivanju datoteke.

Možete dovući odjeljak do svog odabranog mjesta

Tražilica eSearch plus također omogućuje prikaz ili skrivanje sadržaja odjeljka klikom na plave strelice Ikona strelice za skrivanje ili prikaz odjeljakas desne strane zaglavlja odjeljka.
Dvostruke strelice na vrhu datoteke prikazuju ili skrivaju sav sadržaj Ikona dvostruke strelice za prikaz ili skrivanje svog sadržaja

Samo će prikazan sadržaj biti ispisan.

Prikaz sa skrivenim sadržajem

* Prikaz sa skrivenim sadržajem

Prikaz s prikazanim sadržajem

* Prikaz s prikazanim sadržajemKada ste odabrali i uredili odgovarajuće podatke, kliknite na gumb Ispiši u gornjem desnom kutu ekrana.

Gumb Ispiši

Više detalja o drugim aspektima mreže možete pronaći u Često postavljanim pitanjima u odjeljku Centar za pomoć.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.