Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

 

Žalbu u vezi sa žigom EU-a ili dizajnom Zajednice možete jednostavno predati putem naše tražilice eSearch plus. Morate biti prijavljeni.

Otvorite tražilicu eSearch plus i u rubriku za pretraživanje unesite žig EU-a ili dizajn Zajednice na koji se odnosi vaša žalba.

Nacrti

Odaberite odgovarajući žig/dizajn na stranici s rezultatima, a zatim odaberite ili poveznicu „+info" ili naziv žiga/dizajna.

Otvorit će se detaljni prikaz žiga/dizajna koji prikazuje sve raspoložive podatke o njemu.

Gumb 'Spremi' na prijavi za registrirani dizajn Zajednice

Ispod vremenske crte odaberite odjeljak „Aktivnosti i poruke" i kliknite na gumb „Žalbe".

Gumb 'Spremi' u prijavi žiga

Prikazat će se skočni prozor s nekoliko polja koja treba popuniti.

Osobni referentni broj u vašoj internetskoj prijavi

Ako želite, možete napisati poruku i dodati prethodno ispunjeni obrazac za žalbu koji se može preuzeti ovdje. Nemojte zaboraviti potpisati obrazac.

Stupac s referentnim brojem u tablici s nacrtima

Otvorit će se PDF datoteka s vašom porukom i žalbom u privitku. Te informacije možete pregledati, unijeti potrebne izmjene i/ili spremiti PDF datoteku na svoje računalo. Kliknite na „Potvrdi" za predaju svoje žalbe.

Stupac s referentnim brojem u tablici s nacrtima

Više često postavljanih pitanja o načinu korištenja naših internetskih stranica možete pronaći u odjeljku Centar za pomoć.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.