Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

U ovom su odjeljku sadržani dokumenti o EUIPO-ovim ciljevima s obzirom na okoliš, koji su u skladu sa strategijom EU2020 o održivom rastu. Održivost mjesta rada EUIPO-a podrazumijeva smanjenje utjecaja poslovanja Ureda na okoliš i dio je njegove politike integriranih sustava upravljanja.

EUIPO-ova izjava o okolišu

 

U EUIPO-ovoj izjavi o okolišu opisuje se način upravljanja resursima Ureda i smanjenja emisija kako bi se utjecaj na okoliš sveo na najmanju moguću mjeru, što se postiže nizom ciljanih postupaka.


PDF

Odluka br. ADM-12-65

Odluka o sustavu upravljanja okolišem i neovisnog ocjenjivanja (EMAS) i o Odboru za zdravlje, sigurnost i okoliš

Ovom Odlukom izvršnog direktora utvrđuje se politika Ureda za održavanje registracije u sustavu EMAS za objekte i određene aktivnosti Ureda, a njome je obuhvaćena i Politika o okolišu.


PDF

Potvrda BREEAM®

Objavljeno 30. rujna 2016.

EUIPO-u je dodijeljena potvrda o ispunjavanju zahtjevnih okolišnih standarda BREEAM®, koji se primjenjuju na njegove infrastrukturne projekte.


PDF

EU-ov sustav upravljanja okolišem i
neovisnog ocjenjivanja (EMAS)

 

Od 2008. EUIPO se strogo pridržava standarda EMAS koje je donijela Europska komisija, a koji se primjenjuju na organizacije i poduzeća.


Više pojedinosti >>

Document Date Download
Carbon Footprint report 2021 23/08/2022 PDF
Carbon Footprint report 2020 06/07/2021 PDF
Carbon Footprint report 2019 09/07/2020 PDF

 

Naslov DIN Stvoreno Prvi prikaz
Can’t find what you are looking for? Request here

Nije definiran ADT

Na našem mrežnom mjestu služimo se kolačićima za podršku tehničkim elementima koji vam omogućavaju bolje korištenje stranica. Također upotrebljavamo analitiku. Kliknite za više informacija