Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Rezultati naprednog pretraživanja

Rezultati se prikazuju ispod one kartice unutar koje pretražujete.

eSearch prikazuje najviše 15 rezultata po stranici. Za prelazak na drugu stranicu s rezultatima pretraživanja kliknite na jedan od brojeva stranice u gornjem desnom kutu, a za pregled sljedeće ili prethodne stranice kliknite na desnu ili lijevu strelicu.

Ukupni broj rezultata pretraživanja prikazan je pored naziva kartice, npr. 197 rezultata pretraživanja na 14 stranica u 0,338 sekundi. Podaci o broju rezultata, broju stranica i vremenu potrebnom za obradu zahtjeva navedeni su iznad rezultata.

Ovisno o kartici unutar koje pretražujete, ikone ili druge opcije prikazuju se iznad popisa rezultata:

 • Postavi upozorenje (kartice Žigovi i Dizajni)

  Upozorenja se mogu postaviti klikom na ovu ikonu Ikona upozorenja. Više o upozorenjima možete saznati ovdje.

 • RSS kanal (sve kartice)

  Pretplata na RSS kanale (radi pregleda informacija koje se često ažuriraju) odabire se klikom na ikonu za RSS Ikona za RSS.

 • PDF (sve kartice)

  Rezultate na ovoj stranici možete vidjeti i u PDF formatu klikom na ikonu za PDF Ikona za PDF.

  Napomena: Budući da aplikacija na svakoj stranici prikazuje automatski maksimalno 15 rezultata, PDF datoteka će sadržati samo prvih 15 rezultata. Ako želite PDF koji sadrži više rezultata, idite na sljedeću stranicu i kliknite ponovno na ikonu za PDF. Opisane korake ponavljajte prema potrebi. Postavke aplikacije možete podesiti i tako da se prikazuje više rezultata po stranici, i to uz pomoć padajućeg izbornika s desne strane retka koji sadrži podatke o broju rezultata.

 • vCard (kartice Nositelji i Zastupnici)

  vCard, kao standardni format elektroničkih poslovnih kartica, sadrži ime i prezime, adresu, telefonske brojeve, e-adresu i druge podatke za kontakt, a možete joj pristupiti iz odjeljka s rezultatima unutar kartica Nositelji i Zastupnici klikom na ikonu Ikona za vCard s desne strane.

 • Filtriranje rezultata pretraživanja

  Rezultate naprednog pretraživanja moguće je filtrirati (kliknite na „Pogledaj filtre“ s desne strane iznad rezultata) na temelju prethodno definiranih kriterija:

  • za žigove EU-a: status registracije žiga EU-a i međunarodnog žiga, odjeljak za objave, razred Nicanske klasifikacije i vrsta žiga
  • za registrirane dizajne Zajednice: status dizajna, razred Lokarnske klasifikacije, odjeljak za objave i zemlja nositelja
  Obilježja

  Preciznije pretraživanje
  Odabirom jednog od „obilježja“ navedenih u stupcu, svoje pretraživanje možete precizirati bez vraćanja na zaslon za napredno pretraživanje.

  Obilježja

  Uzimanjem u obzir novog kriterija pretraživanje će biti preciznije. Ovaj se korak može ponoviti dodavanjem novih kriterija vašem pretraživanju.

  Za prikaz detaljnih rezultata pomaknite se prema dnu stranice.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.