Idi na početnu stranicu
EUIPO
Zaštitite svoje žigove i dizajne u Europskoj uniji

Zaštitite svoje intelektualno vlasništvo u Europskoj uniji

Rezultati osnovnog pretraživanja

Rezultati se prikazuju u četiri kartice:

 • Žigovi
 • Dizajni
 • Nositelji
 • Zastupnici

Obratite pozornost na činjenicu da je zadani prikaz onaj za žigove. Rezultate za dizajne, nositelje ili zastupnike možete otvoriti klikom na odgovarajuću karticu na vrhu tablice.

Aplikacija je podešena tako da prikazuje maksimalno 15 rezultata na svakoj stranici. Za otvaranje druge stranice s rezultatima pretraživanja kliknite na jedan od brojeva u gornjem desnom kutu tablice, a za prelazak na sljedeću ili prethodnu stranicu kliknite na desnu ili lijevu strelicu. Ukupan broj rezultata pretraživanja prikazan je pored naziva kartica, primjerice: „197 rezultata pretraživanja na 14 stranica u 0,338 sekundi”.

Prikaz osnovnog pretraživanja u alatu eSearch
 

Sljedeće ikone prikazuju se u popisnom prikazu ispod naziva kartica:

 • Postavi upozorenje (prikazuje se u karticama Žigovi i Dizajni)

  Upozorenja se mogu postaviti klikom na ovu ikonu Ikona upozorenja Više o upozorenjima možete saznati ovdje.

 • PDF (prikazuje se u svim karticama)

  Rezultate na ovoj stranici možete vidjeti i u PDF formatu klikom na ikonu za PDF Ikona PDF

  Napomena: Budući da aplikacija na svakoj stranici prikazuje automatski maksimalno 15 rezultata, PDF datoteka će sadržavati samo prvih 15 rezultata. Ako želite PDF koji sadrži više rezultata, idite na sljedeću stranicu i kliknite ponovno na ikonu za PDF. Opisane korake ponavljajte prema potrebi.

 • vCard (prikazuje se u karticama Nositelji i Zastupnici)

  vCard, kao standardni format elektroničkih poslovnih kartica, sadrži ime i prezime, adresu, telefonske brojeve, e-adresu i druge podatke za kontakt, a možete joj pristupiti iz odjeljka s rezultatima unutar kartica Nositelji i Zastupnici klikom na ikonu Ikona vCard s desne strane.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience, including for anonymized analytics. Find out more on how we use Cookies.